Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Antivirový program placený nebo zdarma?

Od: 123mirek® odpovědí: 11 změna:

Je lepší antivirový program placený,nebo zdarma stáhnutý z internetu?Ptám se proto,že nejdříve jsem měl ten zdarma,který se časem sekl a teď mi končí zrovna roční licence na AVG 8,který mi pustil trojské koně.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sondaw*
hodnocení

3x

Zdravím, vyzkoušela jsem několik antivirů, u některých free programů (AVG) nebyly zpřístupněny všechny funkce, což mi vadilo.

Kamarád má Avast a je s ním velice spokojený, já jsem se nakonec rozhodla pro placený Eset Smart Security, který v sobě zahrnuje jak antivirus, tak antispyware, antispam pro e_mail a firewall. Jsem s ním spokojená, mám ho druhý rok a PC bez problémů.

Myslím, že to chce vyzkoušet a poohlédnout se po fórech, jaké zkušenosti lidé s tím kterým programem mají.

hodnocení

2x

Souhlasím s předchozím příspěvkem. Antiviry od firmy ESET ( Smart security, NOD32) jsou podle mých a zkušeností, zkušeností několika kamarádů a kolegů nejlepší, ovšem nejsou zadarmo, pokud se nepořídí nelegálně. Ovšem né každý sdílí stejný názor. Nejlepší bude, když vyzkoušíte pár free antivirů a pokud nebudou vyhovovat tak přejít na nějaký placený.

kalak

..zcela zbytečné vyhazovat peníze za placený soft, *bzum* Frre antivir Avast v kombinaci s Free Firewallem Comodo = perfektní ochrana tvého compu *tanec* ..zcela zdarma a na stejné urovni...! Jeste si stáhni nějaký free nástroj na čištění Malware a jiné havěti eg. ( Ad Avare od Lavasoft) a ses uplně v poho a zadara *pivo* Good luck *slunce*

kalak

DOPORUČUJI: download.chip.eu/...

A máš to vše v jednom *frajer*

hodnocení

2x

Avast home edition!

honza2581*
hodnocení

2x

Doporučuji avast!. Nejprve si stahněte 60-ti denní trial verze Professional a pokud se Vám bude zdát drahý, stačí se zaregistrovat na stránkách avastu a požádat o klíč do verze Home, která je úplně zdarma. Pokud chcete napište mi, mohu Vám říct víc. 365743317-ICQ;jan.bencik@seznam.cz

doplněno 31.01.09 19:20:

jo zapoměl jsem: ještě avast! zkombinujte s Ad-Aware,Spyware Terminátorem nebo Windows Defenderem.

tomh*
hodnocení

0x

Avira...nic lepšího neznám...

kalak

Avira je sice OK, ale bohužel nedostačující pro Windows Vista *tuc*

tomh*

Samotný antivir samozřejmě nestačí. Já používám Aviru spolu s Spyware Terminátorem a problémy nejsou. Ani na Vistě...

Dobrý je i Spybot..

dotaz*
hodnocení

0x

Pokud jsi měl AVG , tak zkus AVG free - já s ním mám dobré zkušenosti...;)

mrburns*
hodnocení

0x

avast home a spyware terminator a vsechno ok alespon u me

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]