Nejste přihlášen/a.
Je lepší antivirový program placený,nebo zdarma stáhnutý z internetu?Ptám se proto,že nejdříve jsem měl ten zdarma,který se časem sekl a teď mi končí zrovna roční licence na AVG 8,který mi pustil trojské koně.
Zdravím, vyzkoušela jsem několik antivirů, u některých free programů (AVG) nebyly zpřístupněny všechny funkce, což mi vadilo.
Kamarád má Avast a je s ním velice spokojený, já jsem se nakonec rozhodla pro placený Eset Smart Security, který v sobě zahrnuje jak antivirus, tak antispyware, antispam pro e_mail a firewall. Jsem s ním spokojená, mám ho druhý rok a PC bez problémů.
Myslím, že to chce vyzkoušet a poohlédnout se po fórech, jaké zkušenosti lidé s tím kterým programem mají.
Souhlasím s předchozím příspěvkem. Antiviry od firmy ESET ( Smart security, NOD32) jsou podle mých a zkušeností, zkušeností několika kamarádů a kolegů nejlepší, ovšem nejsou zadarmo, pokud se nepořídí nelegálně. Ovšem né každý sdílí stejný názor. Nejlepší bude, když vyzkoušíte pár free antivirů a pokud nebudou vyhovovat tak přejít na nějaký placený.
..zcela zbytečné vyhazovat peníze za placený soft, Frre antivir Avast v kombinaci s Free Firewallem Comodo = perfektní ochrana tvého compu
..zcela zdarma a na stejné urovni...! Jeste si stáhni nějaký free nástroj na čištění Malware a jiné havěti eg. ( Ad Avare od Lavasoft) a ses uplně v poho a zadara
Good luck
Doporučuji avast!. Nejprve si stahněte 60-ti denní trial verze Professional a pokud se Vám bude zdát drahý, stačí se zaregistrovat na stránkách avastu a požádat o klíč do verze Home, která je úplně zdarma. Pokud chcete napište mi, mohu Vám říct víc. 365743317-ICQ;jan.bencik@seznam.cz
doplněno 31.01.09 19:20:jo zapoměl jsem: ještě avast! zkombinujte s Ad-Aware,Spyware Terminátorem nebo Windows Defenderem.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.