Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Když koupím starší repasovaný počítač kvůli internetu, je možné aby mě prodávájící "sledoval"? Děkuji.
Teoreticky to možné je, mohl tam nasadit ledasco co se špatně uživatelsky vystopuje a odstraňuje. Řešením je na repasovaný počítač instalovat vlatní čistý operační systém, pokud vás trápí náklady klidně tam nahrajte zdarma dostupný ubuntu linux na prohlížení internetu je tento systém dokonce vhodnější než windows, protože je bezpečnější a jsou v něm dostupné všechny klíčové webové prohlížeče a technologie, takže na internet je tento OS luxusní a nestojí nic. Reinstalací systému zajistíte, že vás sledovat nebude.
Děkuji za odpověď mark123 a magdon. Počítačům moc nerozumím a po internetu se přihlašuji ke svým účtům. Proto "sledovat"... Levné repasované počítače z bazaru nabízejí s nainstalovaným OS W10. Kvůli tomu můj dotaz. Netrpím stihomanem, jen bych nechtěl aby pak někdo z mého účtu nekupoval párek v rohlíku. Jsem hloupý, proto jsem na PORADTE.CZ, tak ještě jednou děkuji za rady a ne za moudra z profukující CHATy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.