Nejste přihlášen/a.
USB jde zasunout jen jednou tou správnou stranou. Otočením. Jak to řešíte, když ho zastrkáváte do zdířky v přístrojích. Prohlížíte, máte nějak označeno?
Když po druhém pokusu i přes otočení neleze, podívám se z blízka ![]()
U mne označení horní části je zbytečné - jednou NTB, jednou TV, jednou PC, ... jednou nastojato, jednou placatý... To je pak těžký. A když je to někde vzádu za rohem - to je pak problém se trefit do díry, ne tak ještě vědět, jestli to mám správně :D
Nemám označeno, protože prakticky na všech zařízeních co používám jsou USB stejným směrem. Takže až na výjimky se trefuju napoprvé ![]()
tak to musel být ten co notebook "vymýšlel" fakt frajer
já mám nejen na svém, ale i na jiných noteboocích doma a na čelním panelu počítače i na tiskárně všechny orientované stejně, vlastně i USB v autě, a to tak, že plastový zobáček v konektoru je vždycky nahoře. Taky jsem si podle toho vyráběl kryt na starší flashku, který má jen jednu pohledovou stranu a ta je vždy nahoře
akorát TV to kazí, protože má konektor svisle
Až budeme mít nové zařízení s U/... problém zmizí. Je oboustranný, není problém s připojením; do té doby to budeme občas strkat opačně...
osobně jsem na USB-C zvědav, ale když vidím kolik zařízení má i dnes USB verze 2 místo rychlejší trojky tak si nedělám moc iluzí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.