Nejste přihlášen/a.
USB jde zasunout jen jednou tou správnou stranou. Otočením. Jak to řešíte, když ho zastrkáváte do zdířky v přístrojích. Prohlížíte, máte nějak označeno?
Když po druhém pokusu i přes otočení neleze, podívám se z blízka
U mne označení horní části je zbytečné - jednou NTB, jednou TV, jednou PC, ... jednou nastojato, jednou placatý... To je pak těžký. A když je to někde vzádu za rohem - to je pak problém se trefit do díry, ne tak ještě vědět, jestli to mám správně :D
Nemám označeno, protože prakticky na všech zařízeních co používám jsou USB stejným směrem. Takže až na výjimky se trefuju napoprvé
tak to musel být ten co notebook "vymýšlel" fakt frajer já mám nejen na svém, ale i na jiných noteboocích doma a na čelním panelu počítače i na tiskárně všechny orientované stejně, vlastně i USB v autě, a to tak, že plastový zobáček v konektoru je vždycky nahoře. Taky jsem si podle toho vyráběl kryt na starší flashku, který má jen jednu pohledovou stranu a ta je vždy nahoře
akorát TV to kazí, protože má konektor svisle
Až budeme mít nové zařízení s U/... problém zmizí. Je oboustranný, není problém s připojením; do té doby to budeme občas strkat opačně...
osobně jsem na USB-C zvědav, ale když vidím kolik zařízení má i dnes USB verze 2 místo rychlejší trojky tak si nedělám moc iluzí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.