Nejste přihlášen/a.
Za málo peněz spoustu zábavy. Vyzkoušela jsem už pár IPTV poskytovatelů, ale Lepší.TV je prostě nej, oproti ostatním se skoro vůbec neseká (mě se vlastně sekala jen z toho důvodu, že mi nejel internet, takže se to nedá počítat za chybu Lepší.TV). Navíc sleduji pořady i co vysílali 30 dní zpětně a když si je nahraju na pozdější sledování, tak se mi čas prodlouží o dalších 30 dní. Takže paráda, klidně můžu jet na dovču na 14 dní a pak poskupně všechno dohnat.. Navíc, když jsme jeli do Chorvatska, tak jsme Lepší.TV sledovali i tam. Vzali jsme si noťas večer pustili film a bylo to fajn. Nebo děti sledovali v autě na mobilu při cestě.
Já jsem nadmíru spokojená. Líbí se mi možnost, že můžu službu kdykoliv zrušit, ale v mém případě to není potřeba. Jsem ráda, že ji mám.
technickou spolehlivost nemá smysl řešit ta je srovnatelná, žádná služba si nemůže dovolit výpadky nebo přetížení, to by byl jejich konec...
pokud ale budeš hlásit problémy kdykoliv budeš přetěžovat vlastní internetovou konektivitu stahováním bittorentu a budeš se podivovat nad tím že i televize se kvůli tomu zadrhává, tak to ti asi nepomůžou ani oni Chápej, ten bittorrent a televize jdou "přes jednu trubku", když jedno přeženeš, druhé tím může trpět.
nemusíte mít žádnou krabičku pokud máte pořádnou televizi s operačním systémem, ideálně Android Tv nebo Tizen. Na tyto televize se dá kuki i lepsi.tv instalovat jako aplikace a žádnou krabičku nepotřebují.
jinými slovy kdybych měl dávat dva litry za nějakou jednoúčelovou krabičku, tak to raději prodám stávající hloupou TV, přidám třeba tři tisíce z toho co utržím a koupím si za 7000,- chytrou Androdi Tv třeba od Thomsonu, ty jsou skvělé a dost levné. Díky tomu budu moci snadno přejít od lepsi.tv třeba ke kuki.tv jen tím že jednu aplikaci odeber a druhou přidám, aniž bych musel vracet nebo kupovat další krabičky
Ano, o té možnosti vím a měsíc zkušebního provozu jistě vyzkouším. Jde mi ale o něco jiného - viz otázka. Smart TV jsou zbytečné, pokud net přijímám na PC. TV mi slouží jen jako větší monitor.
To samé platí aji pro PC nebo notebok. Já to tak dělával, doma sem se díval na tv a v práci na notebooku.
Fungovala bezvadně.
Technická stránka v pohodě nic se nesekalo,nahrávaní pořadů taky v pořádku
https://www.lepší.tv/zarizeni/pc-notebook/
Aha rozumím, tak to máš dobře zařízené kleplere, pokud to z pc pouštíš rovnou na TV přes video výstup, pak je opravdu jedno jestli je tv smart nebo není. Pokud se tedy přeneseš přes to že máš výrazně vyšší spotřebu elektrické energie z toho běžícího pc než by byla z integrovaného operačního systému v TV.
nejsou špatní ale více mi vyhovuje kuki.cz ... mají přeci jen o něco lepší android tv aplikaci podle mých zkušeností. lupa.cz/...
když ale koukám na ostatní atributy obou služeb jako je celkový počet hodin pro nahrávání pořadů (u kuki je limit 10 hodin, lepsi tv limit nema) celkový počet hodin zpětného shlédnutí z archivu (u kuki je limi 168hod u lepsi tv je to 720 hodin) asi uznávám, že je lepši tv přeci jen objektivně lepší.
Na obě máš možnost zkušebního období zdarma a tak ti vlastně nic nebrání zkusit souběžně obě dvě a udělat si názor svůj.
něco mi říká, že lokální poskytovatel vždy musí být výhodnější protože čelí ostřejší konkurenci těch globálních a musí vždy nabízet něco navíc protože na vlastní marketing obvykle prostředků moc nemá (je to ale jen teorie, praxe bývá jiná). Pokud ale jsou výhodní, dal bych jim přeci jen ještě šanci a rozhodně bych trval na tom, aby ověřili, že máš síťový provoz nastaven pomocí QoS tak, aby pakety IPTV byly upřednostněny před pakety ostatních internetových služeb. To by mělo zajistit vyšší spolehlivost.
Už jsem to vyřešil. Vytáhl jsem STB ze zásuvky a pak znova zapnul. Asi se tím resetoval a všechno už běží jak má. Ten lokální poskytovatel TV sice ještě má nějaké mouchy, ale dá se s tím žít. Občas se stane, že některý pořad (nezávisle na stanici) má nesprávný formát, takový roztažený. Huby jako rozšlápnuté pomeranče. Taky jsem to už dříve reklamoval, ale nestalo se nic.
Super cena za hodně kanálů navíc v HD i Full HD a chválím velmi přehledné prostředí! Super je i videotéka v ceně! Pokud se někomu něco seká, tak by se měl zaměřit na vlastní internet. Mě prostě jede vše naprosto ok! Navíc podrobný popis aktuálně přehrávaného programu i s obrázky zaslouží velký palec...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.