Nejste přihlášen/a.
Zdravím.
Nefunguje mi stahování pošty přes pop3.seznam.cz do Windows live mail 2012. Na dvou PC, oba Win7. Na jednom už tak 3 dny na druhém ode dneška. Na jednom by za to teoreticky mohla aktualizace. Pokazilo se to asi po ní. Na druhém jsou aktualizace vypnuté, takže to nejspíš nebude ta příčina. Naproti tomu IMAP na druhém PC funguje. Jsou na něm 4 účty. Jeden používá IMAP, ten funguje, další tři s POP3 nejedou. Nevím proč to tak mám rozdělené, kdysi jsem to tak udělal a fungovalo to.
Na prvním PC jsem to "opravil" vytvořením "nového účtu" (je tam jen jeden) s protokolem IMAP.
Než se s tím budu párat na druhém PC, tak zkouším pobrat rozumy jestli to nejde jinak.
Napadlo mě jestli třeba neskončila podpora pop3 u seznamu, ale nic takového jsem nikde na netu nenašel.
Nebo, že by to souviselo s ukončením podpory Win7? To se mi nezdá.
A strejda gůgl taky neporadil.
Takže otázka: Jde to jinak, než vytvořením nového účtu s protokolem IMAP?
A další: Zaznamenal to ještě někdo nebo je problém jen u mě?
Nepoužívám sice vaší aplikaci, používám Outlook, ale když jsem nastavoval mých pět účtů z různých portálů, také jsem se s tím dost potýkal. Požívám také protokol pop3 a už je to v pohodě. Několikrát jsem měnil různé údaje než to klaplo. Protokol IMAP nepoužívám, protože některé věci nejdou nastavit jako u pop3.
Jj, manželka to dnes také zjistila, na mobil jí pošta normálně přijde a na Outlook se jí nestáhne a definuje to jako jakousi chybu v šifrování.Došel jsem k tomu, že je to outlookem, bude se muset přeinstalovat nějakou novou verzí.A také je na seznamu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.