Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Graficka karta se mi nezobrazuje ve spravci

Od: robertek odpovědí: 9 změna:
Mam problem s grafickou kartou a ten je že jsě chtěl vyměnt za jinou ale nebere mi tu novou .. proto nemuzu naistalovat drivery a ve spravcise mi ukazuje jenom integrovana

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

A odinstaloval jste drivery původní grafické karty? Odinstalujte je ještě před vyndáním původní karty...Potom nainstalujte novou GK a následně její drivery.

robertek
hodnocení

Preinstaloval jsem win 10 a porad se to nezobrazuje

Tak nám prozraďte typ karty, typ desky...atd.

Má karta přídavné napájení, máte ji 100% dobře zapojenou?

clovicek*

Pokud se ti nezobrazí tak je buď mrtvá GK nebo blbě zapojená

hodnocení

0x

Bez dalších informací (hlavně typ základní desky a operační sytém, dále typ GK, vše detailně) nelze na váš dotaz odpovědět.

doplněno 16.01.20 14:04:

@robertek: Tak touhle výměnou si moc nepolepšíš. Parametry nové GK jsou o málo lepší, než parametry té integrované. Ovšem jinak při správném zapojení by měla spolupracovat jak se základní deskou, tak i s OS. Další možnost pak je jen asi vada té "nové" GK.

robertek
hodnocení

Zakladni deska:asrock g41m-vs3
Grafika: zootac gt 630
Win 10
Karta nema pridavne napajeni
A pripojeni z monitoru mam na GK

hodnocení

0x

A neukazuje se ani "Standardní grafický adaptér..."? Protože tak se běžně hlásí karta bez ovladačů.

Zkoušel jste ovladače přesto nainstalovat?

robertek
hodnocení

Ano skoušel ale napsalo to nebyla nalezena graficka karta(něvo v tom smyslu )
clovicek*

Zkoušel ste tu GK na jiném počítači a fungovala. Mám doma 3 mrtvé GK přesně všechny po zapojení do PC a propojením s Monitorem fungují ale PC je nedetekuje a nejdou nahrát ovladače.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]