Mam problem s grafickou kartou a ten je že jsě chtěl vyměnt za jinou ale nebere mi tu novou .. proto nemuzu naistalovat drivery a ve spravcise mi ukazuje jenom integrovana
A odinstaloval jste drivery původní grafické karty? Odinstalujte je ještě před vyndáním původní karty...Potom nainstalujte novou GK a následně její drivery.
robertek
Preinstaloval jsem win 10 a porad se to nezobrazuje
Bez dalších informací (hlavně typ základní desky a operační sytém, dále typ GK, vše detailně) nelze na váš dotaz odpovědět.
doplněno 16.01.20 14:04:
@robertek: Tak touhle výměnou si moc nepolepšíš. Parametry nové GK jsou o málo lepší, než parametry té integrované. Ovšem jinak při správném zapojení by měla spolupracovat jak se základní deskou, tak i s OS. Další možnost pak je jen asi vada té "nové" GK.
A neukazuje se ani "Standardní grafický adaptér..."? Protože tak se běžně hlásí karta bez ovladačů.
Zkoušel jste ovladače přesto nainstalovat?
robertek
Ano skoušel ale napsalo to nebyla nalezena graficka karta(něvo v tom smyslu )
clovicek*
Zkoušel ste tu GK na jiném počítači a fungovala. Mám doma 3 mrtvé GK přesně všechny po zapojení do PC a propojením s Monitorem fungují ale PC je nedetekuje a nejdou nahrát ovladače.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.