Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sound System pro produkci hudby

Od: alobercz odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, chtěl jsem se zeptat.
Mám doma zvukovou kartu a pár aktivních reproduktorů bez sub wooferu. Dělám hudbu (elektronicky) musím si koupit zesilovač aby jsem mohl vše propojit protože samotná zvukovka nemá zesilovač. Takže jsem se chtěl zeptat jaké reproduktory, sub woofer a zesilovač mi doporučíte aby to mělo co největší kvalitu. Aby to byl čistý zvuk Frekvenční rozsah tak více jak 28KHz a aby to mělo sílu. Maximálně mám 30.000 :D děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zesak
hodnocení

2x

Tak za 30 litrů k tomu koupíte leda tak kabely. počítejte 150-200 klacků

hodnocení

2x

Jen pár poznámek:

Frekvenční rozsah do 28 kHz je k ničemu, je vysoko nad citlivostí lidského ucha. Do 20kHz stačí. Naopak mi chybí dolní hranice spektra.

Dělat hudbu na vysoké úrovni doma v akusticky nepřizpůsobeném pokoji je také k ničemu. Projeví se ti díky odrazům vše, co je v tom pokoji akusticky špatně. A že toho bude hodně. O "vysoké kvalitě" a "čistém zvuku" raději nehovořím, protože nevím, co tím myslíš.

30k Kč je na hudbu na profi úrovni málo.

Z dotazu je zřejmé, že máš snad dobré úmysly, ale o teorii kvalitního zpracování hudby toho víš velmi málo. Měl bys především si o tom něco nastudovat. Na netu najdeš dost stránek na profi úrovni.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]