Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ovladač k fotoap. Olympus C350

Od: destiny® odpovědí: 11 změna:

Dobrý den, nedaří se mi stáhnout fotky z foťáku. Dříve jsem měla na XP a bez problémů a nyní nevím jak nainstalovat na Win10. Instalovala jsem z CD a seriovým číslem aplikaci Camedia Master na stahování, úpravu atd., ale stahovat fotky do PC nemohu. Můžete poradit laikovi jak na ten ovladač? Děkuji

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Obávám se, že je to tak starý fotoaparát, že k němu pro W10 ovladače či SW neseženete.

hodnocení

2x
Připojte přes usb a win by měl nabídnout stažení fotek i bez programu olympusu. Nic speciální není třeba instalovat.

hm*
hodnocení

2x

Olympusy se vždycky chovaly jako normální disk USB. To byl taky jeden z důležitých důvodů, proč jsem si kdysi Olympuse (C740) pořídil. Nikdy jsem s ním nepracoval jinak, než jako s diskem v USB.

hodnocení

Máte pravdu...člověk se stále učí...a vůbec neplatí, že starého psa novým kouskům nenaučíš *smich*

hodnocení

No právě, zjistila jsem kompatibiliitu s aplikací mjj. na XP, Win 7 a Win 8 ale 10 tak už nejsou...takže mám smůlu? Naštěstí mám ještě funkční PC s XP takže jsem stáhla přes něj, ale pokud ho zlikviduju tak můžu zlikvidovat i foťák? :(

Zdravím

Zeptejte se přímo na podpoře Olympusu

olympus.cz/...

Fotoaparát bude fungovat stále, jen si prostě fotografie budete muset stahovat do PC jinak..a asi trochu méně pohodlně, tedy buď přímo z karty, nebo přes USB. Fotografie pak můžete upravovat v jiném SW než přímo a jen v SW Olympusu.

hodnocení

Děkuji za odpovědi...kontaktovala jsem Olympus s dotazem...pokud nepůjde, tak budu stahovat přes USB...teď jsem na to koukala a tato možnost mi bude stačit :)

Jenom ještě taková věc, rady už máte ohledně USB zařízení. Měla byste vědět, že každý mobil mladší 3-5 let bude dělat lepší fotografie, než tento váš muzeální kousek.

hodnocení

Jsem se svým muzeálním kouskem naprosto spokojena a mým potřebám vyhovuje... nepatřím do kategorie -náctiletých kteří musejí mít každé 2-3 roky nový mobil či PC :)

Ale jistě. Já jen, pokud byste měla tři roky starý mobil, tak by bylo vhodnější fotit jím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]