Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, nedaří se mi stáhnout fotky z foťáku. Dříve jsem měla na XP a bez problémů a nyní nevím jak nainstalovat na Win10. Instalovala jsem z CD a seriovým číslem aplikaci Camedia Master na stahování, úpravu atd., ale stahovat fotky do PC nemohu. Můžete poradit laikovi jak na ten ovladač? Děkuji
No právě, zjistila jsem kompatibiliitu s aplikací mjj. na XP, Win 7 a Win 8 ale 10 tak už nejsou...takže mám smůlu? Naštěstí mám ještě funkční PC s XP takže jsem stáhla přes něj, ale pokud ho zlikviduju tak můžu zlikvidovat i foťák?
Děkuji za odpovědi...kontaktovala jsem Olympus s dotazem...pokud nepůjde, tak budu stahovat přes USB...teď jsem na to koukala a tato možnost mi bude stačit
Jenom ještě taková věc, rady už máte ohledně USB zařízení. Měla byste vědět, že každý mobil mladší 3-5 let bude dělat lepší fotografie, než tento váš muzeální kousek.
Jsem se svým muzeálním kouskem naprosto spokojena a mým potřebám vyhovuje... nepatřím do kategorie -náctiletých kteří musejí mít každé 2-3 roky nový mobil či PC
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.