Nejste přihlášen/a.
Ahoj, v srpnu jsem si koupila následující noteobok: alza.cz/... . K němu jsem koupila dalších 8GB RAM na upgrade: alza.cz/... .
Po upgradu mi notebook asi 3 týdny jel. A pak jeden den zničeho nic se nezapnul monitor. Svítila klávesnice, ntb taky jel, ale nezapnul se monitor. Šla jsem ho reklamovat se všemi informacemi, co jsem sem napsala. Řekli mi, že mi pošlou nový, a hned další den jsem ho obdržela. Ptala jsem se, jestli jsem vybrala špatné RAMky a jestli se to nestane znova, když ho upgraduju. Pán mi odpověděl, že není nějak moc silná a nic by se stát nemělo, ale že neví, proč ten monitor nejel, takže jsem se nic nedozvěděla. Je možnost, že to bylo tím? I když to "celé 3 týdny"jelo? Chci do toho totiž znovu jít. Nevím, jestli by mi vzali tuhle reklamaci i podruhé xD Tak se obracím na vás. Třeba toho víte víc a poznáte, jestli jsou tyhle konkrétní RAMky do konkrétního ntb vhodné. Jinak vše jsem dělala vzorně podle postupu, RAMky byly vloženy opatrně a s vypojenou baterkou, hned na první pokus je notebook zaregistroval. Předem děkuju za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.