Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Heslo do notebooku

Od: rumlik* odpovědí: 4 změna:

Dobrý večer!

Mám notebook s OS Windows Vista a nemohu se přihlásit heslem.Na displeji se objevilo:

Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení.

Nelze načíst profil uživatele.

Co s tím?Jsem bezradný.

ruml.josef@email.cz

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ol
hodnocení

0x

Dle mě jde o profláklou zdokumentovanou chybu, na kterou půjde najít řešení všude na internetu. Samozřejmě data ztracená nejsou.

Můžeš se přihlásit jako admin prozatímně? (Uživatelský účet s názvem Administrator)

rumlik*
hodnocení

Dobrý den!Díky za informaci,ale moc tomu nerozumím,hlavně větě: Můžeš se přihlásit jako admin prozatímně? (Uživatelský účet s názvem Administrator).Notebook mi stále opakuje:Službě Služba Profil uživatele se nepodařilo přihlášení.Nelze načíst profil uživatele.Vytvořit nové heslo.A to se opakuje stále dokola.Vůbec se do notebooku nepřihlásím a nedostanu.Nejsem moc fundovaný v těchto záležitostech,takže potřebuji vysvětlit vše ,,polopatě".Díky.

IT problémy nebývají pro polopatické vysvětlení, anebo hodně obtížně. Když jsi laik (tj. BFU) tak uděláš nejlépe když se obrátíš na někoho znalejšího. Existují postupy jak se do počítače dostat i bez znalosti hesla, ale není to na vysvětlení ve dvou řádcích. Když ti pošleme odkaz na Internetu, tak bude anglicky a budou v něm pro tebe neznámá slova (například Administrator).

rumljosef

Díky za odpověď.

Moc mne nepotěšila,ale co se dáí dělat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]