Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10

Od: petr666 odpovědí: 2 změna:
Dobrý den, dnes jsem normálně zapnul PC mám HP pavilon s Windows 10 a nelze se mi přihlásit a vůbec se nemohu dostat do pc bez přihlášení a nevím co mám dělat. Mám tuseni že mi ho někdo ukradl, jelikož tam mám email na přihlášení který mi byl přes steam ukradne a změněno heslo. Windows jsem měl nainstalovaný v PC když jsem koupil takže CD s win nemám ani klíč nemohu na krabici nikde najít. Lze to nějak udělat přes BIOS nebo nějak? Prosím o pomoc ať nemusím kupovat nové win když jsem si je poctivě už koupil. Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Win 10 se na CD neprodává.Jinak si raději zajdi do servisu a tam jim tohle povykládej.ONO.TO SMRDÍ.

Nám zde můžeš vykládat co chceš ale kde jsi ho vzal.?

*cteni*

mark132
hodnocení

0x

pokud to s win jakkoliv selže stále je tu jednoduchá možnost kdykoliv si stáhnout třeba ubuntu linux a hodit ho tam.

ISO je zde ubuntu.cz/..., stačí ho hodit na USB flash pomocí programu balenaFetcher zasunout usb flash a při startu pc z ní nabootovat (obvykle klávesa F12 hned po restartu) ... to je triviální a určitě jistý způsob jak to uvést do provozuschopného stavu. Ten STEAM je kupodivu dostupný i na ten linux (asi 65% steam her z první tisícovky nejprodávanějších na linuxu běží bez problémů, a u těch dalších v pořadí to procento ještě roste) je toho tam k dispozici víc než by člověk řekl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]