Nejste přihlášen/a.
Ahoj,u přehrávání dvd,nebo cd se nepatrně seká zvuk i obraz. Dělá to vždy při zablykání diody na roomce.Zvuk i obraz se seká při přehrávání hudby či filmů uložených v PC a sučasném kopírování,nebo vypalování,vždy při zablykání diody.
Asi chcete od svého stroje trochu moc. Doporučuji při vypalování a nebo kopírování neprovádět žádnou jinou činnost. Přehrávání filmu i vypalování je náročné, zaměstnává hodně procesor i paměť. Takže raději každé zvlášť..
Když si pustím přehrávání filmu z dvd,tak to také zlobí.Viry nemám a jiné procesy také neběží.(mimo wmplayeru.)
Tím jsi ale nic nevyloučil. Když se tu dohadujem o nedostatečnosti tvého pc tak bych chápal spíše reakci ve které by bylo napsáno co máš vůbec za počítač
Procesor AMD Athlon(tm)64 x2 Dual Core proces 4000+2,11GHz
Grafická karta Radeon X1550 Seres Secondary
Fyzická paměť 1023MB
Dobře, takže teď víme že pc je v pohodě až na tu paměť- 1GB neni nic moc... Ale teď bych spíše řekl že špatně čte mechanika...dělá to i při čtení z disku?
Právě ,že to dělá přímo z disku = přehrát si film nebo cd je na ho...
Jiný přehrávač jsem zkoušel,výsledek je stejný-špatný.
Nelze někde změnit rychlost čtení,jestli to jde?OS. mám XP.
Z disku jako z pevného disku... Zkus to pustit ve vlc playeru- ma vlastni kodeky. Pripada mi to na bordel v kodekach
Asi si stále nerozumíme. Když přehrávám film či hudbu z pevného disku je vše ok. do té doby než ručně zvolím např.vypalováni,nebo kopírování z dvd mechaniky(zaůkoluji mechaniku).Na mechanice blyká dioda.V tomto okamžiku přehrávaný soubor z pevného disku začne blbnout.
2, Mám film chci si ho přehrát v pc.Přehrávany film blbne ve výše uvedeném problému.(mechanika pracuje,dioda blyká)
Snad jsem to trochu objasnil,díky za pomoc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.