Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mailer Daemon

Od: zdenicka® odpovědí: 4 změna:

,S e mailem na centrumu jsem komunikovala bez problémů,pak se objevila zpráva Mailer Daemon a v příloze je uvedeno

Diagnostic-Code X postfix Maibox is disabled.Nelze se spojit. Co to přesně znamená,sice anglicky částečně rozumím,ale terminologii potřebuji přesnou.Mám obavy,že daná inzerentka už vše zrušila a zboží se nedočkám.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Vaše obavy jsou bohužel naprosto oprávněné. Zpráva Mailer Daemon znamená, že vaše zpráva je z různých důvodů (většinou na straně adresáta) nedoručitelná.

hop®
hodnocení

0x

Kolega @satam odpověděl přesně.Jen zkusím dodat trošku optimismu, adresát má možná jen plnou mailovou schránku, třeba proto, že je dočasně mimo internet...

Trochu doplním...

"Mailer Daemon" je v podstatě označení poštovního systému, takže přeložit jako například "Pošťák"

"Maibox is disabled" je to nejdůležitější - informace o tom, že přístup k poštovní schránce je zakázán. Bohužel, v případě plné schránky je ta informace jiná. Napadá mne jediná "příjemná" možnost, a sice že cílový poštovní systém nedodržuje běžné konvence a vrací chybu zjednodušeně. U toho slovního označení chyby by totiž mělo být ještě číselné, buď jako trojciferné číslo, nebo jako tři čísla oddělená tečkama - ty pak identifikují chybu detailněji.

hodnocení

Bohužel peníze už odešly z mojí strany,už dělám kroky,jak je získat nazpět.Jsem rozčarovaná a zklamaná nad nepoctivostí

lidí.Děkuji .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]