Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prohozené klávesy s diakritikou

Od: petr2 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

u herní klávesnice Niceboy ORYX K600 došlo k prohození klávesnic s diakritikou. Sedí pouze "é" a "+". Ostatní je prohozené. Čeština máme nastavenou, ale neíme jak dál.

Děkuji za pomoc.

Petr

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Já bych vyzkoušel jinou klávesnici.

hodnocení

0x

Nevím, zda jde o podobnou situaci. Ale stalo se dceři, na jejím PC, že najednou se prohodily klávesy na klávesnici tak, že z klávesnice nebylo možno se připojit ani na účet u banky, neboť byla přeházena i čísla a tak, při zadávání pinu, který nebyl vidět, došlo k jeho vadnému zadávání a nemožnosti se připojit. Nakonec jsem přišel na to, že to dělal funkční antivirový program ESET Smart Security. Po jeho deaktivaci se vše upravilo a matheboard fungoval opět OK. A za pár dní jsem jej opět spustil a už se toto neprojevilo.

hodnocení

0x

Nemáte nainstalované i slovenské rozložení a aktivní? Zkuste přepínat postupně pomocí (WIN) + (mezerník). Vždy po přepnutí vyzkoušejte.

petr2
hodnocení

0x

Děkuji za obě reakce, ale ani jedna nám nepomohla. :( Zkoušel jsem odinstalovat, jazyk máme pouze češtinu a stále nic.

Předem děkuji za případné nápady.

111®
hodnocení

0x

vyzkoušejte co to píše, porovnejte s klávesnici PC a pokud bude tlačítko správně funkční , přehoďte klapku. udělejte si tabulku fukcí abyste se mohl vrátit..

rades
hodnocení

0x

Zdravím.

Zmáčknout FN + W

vyřešeno. Není zač:)

gimli
hodnocení

0x

Rades fakt to funguje, moc díky :D Nebyl jsem schopný vygooglit co ta zkratka přesně dělá

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]