Nejste přihlášen/a.
Stáhnul jsem aplikaci Autoruns na zjištení co se zapína pri spouštení počítače. Nekde je v počítači.Jak ji najít a používat?
Dobrý den, v nabídce Start by mělo být něco jako Vyhledat (soubory a složky) - tam zapište autoruns (možná autoruns.exe) a potvrďte. Zdravím!
To neví ani moje stará, kam sis ji stáhl. Mohu ale se zeptat souseda, to je místní všeználek.
Nemusí se instalovat. Používání je jednoduché, ale porozumění složitější, je tam sposta položek, které jsou součástí Windows.
Program má mnoho záložek, doporučuji nekoukat na první záložku (tuším "!Vše") a projíždět to po kategoriích. Další užitečná věc v menu -- Hide Windows Entries a druhá tuším Hide signed entries. Redukují počet zobrazených položek.
Jeden expert na PC fore mi to poradil,protože pri spusteníNB se mi udelal takový černý záblesk.
Vypadá to, že to je špatně stažené, nebo špatně uložené. Mimochodem, to co potřebuješ znát (co se spouští při startu), ti spolehlivě řekne aplikace CCleaner pro čištění počítače. Otevřeš Nástroje a tam klikneš na Start. Můžeš pak spuštění toho kterého programu (aplikace) při startu, zakázat. Je ale potřeba vědět, o co se jedná, abys nezakázal systémový soubor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.