Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HDD - nebliká dioda na skříni

Od: davis* odpovědí: 5 změna:

pri chodu PC jsem si vsiml ,ze mi HDD na ckrini neblika (kontr) najinych PC jsem je vydel poblikavat podle chodu.Ovsem musim rict funguje normalne. SAMSUNG HD502IJ

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stevo5*
hodnocení

0x

Pravdepodobne nie je len zasunutý do matičnej dosky káblik od led diody od harddisku. Alebo je tá dióda vadná (menej pravdepodobné). To že nesvieti inak nie je na závadu, je to len informácia pre používateľa. PC to nepotrebuje.

Ak máš možnosť otvoriť skrinku, pozri či nie sú tam niektoré kábliky od svietiacich diód ktoré nie sú nikam zasunuté. V návode k MB by mal byť popis ako sa jednotlivé diódy zapájajú.

Nebo je konektor otočený- polarita

jaar
hodnocení

presne ,vyndal jsem ho a byl opacne jeste je to tam je napsany jak patri!Talent co to skladal. DIK

No talent..já bych ho zase tak neodsuzoval...skládánim pc se tedy neživim,ale z upgradů vim že neni zase úplně jednoduché poznat polaritu bez vyzkoušení...je to prostě taková prkotina...

jaar
hodnocení

to je pravda ja uz vubec ale na konek.bylo + i - oznaceno a na desce taky .Spis bych daval vinu rutyne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]