Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zapomenutý 6mistný pin

Od: ok® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, instaloval jsem si aplikaci na placeni z platebnich karet mobilem, chtelo to po mě pin (6čísel) které jsem si nenapsal, a nyní po zavření a nasledném otevreni nemohu si vzpomenout na pin. Přišlo mi to SMS, je možné s enějak dostat do SMS zpráv?´¨
Účet na Google play mám, ale nevím jestli mi to nějak pomůže se dostat do tel.
Piny jsem ukoušel mockrát, nejdříve jsem se mohl zkoušet po 1 minutě pak 10 minute a nyní mi to dáva 30minut, jenže na ten pin si nemohu uz vzpomenout.
Je nějaké řešení třeba přes servis prodejnu nebo něco takového?
Probkém je to že mobil potřebuji k placení a všemu možnému, jenže moje velká chyba, děkuji za radu

Jde o tlf Huawei P20Lite

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
No a nebylo by řešením aplikaci odinstalovat a pak znovu nainstalovat a nastavit nový PIN?
ok®
hodnocení

Bohužel se nedostanu do přístroje. Potřebuji odemknout "obrazovku", ta samozřejmě nelze, poněvadž potřebuje PIN

hop®
hodnocení

0x

Mám v tom trošku hokej: Ta aplikace změnila přístupový PIN do telefonu? Anebo to byl PIN jen do aplikace a PIN do telefonu máš původní a také jsi ho zapomněl?

ok®
hodnocení

nn, byl mi zaslan PIN k odemnkutí obrazovky (instaloval jsem si apku na platba mobilem z bakn karet), já bohužel jsem si ho nepoznačil

nyní když potřebuji se dostat do mobilu chce to po mě ten 6 mist PIN

Před tím jsem nepoužíval žadné zapezpečení, ale pro používáni té aplikace bylo nutné míz nějaké zabezpečení k přístupu do tlf

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]