Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení účtu Google pro děti

Od: google odpovědí: 2 změna:
Ahoj všem, potřeboval bych poradit s nastavením účtu Google. Podrobně jsem si prohlížel možnosti nastavení, ale nenašel jsem tam, co bych potřeboval (možná ani tato možnost v nastavení není, ale raději se zeptám).
A teď k věci: pořídili jsme svým menším dětem mobilní telefony se systémem Android. Aby si sami mohli stahovat hry z Google play, tak jsem jim nastavil přihlášení ke svému účtu Google. Chtěl bych ale někde nastavit, aby děti měli přístup pouze do Google play kvůli stahování her. Pokud jsem jim v telefonu nastavil účet Google, tak mají samozřejmě přístup např. do jeho nastavení a do všech služeb Google. Nechci zbytečně zřizovat další účet, který by byl určený čistě pro děti. Svůj účet Google využívám vlastně jen také kvůli Google play a na nic jiného (občas se jen na něj přihlásím a zkontroluji aktivitu na účtu). Jen jsem si všiml, že děti už přes tento účet posílali e-maily přes gmail, ukládají nesmysly na Google disk, apod. To víte, děti, ty hned na všechno přijdou :) Zkrátka potřebuji nastavit, aby když se děti připojí na můj účet z jejich mobilů, tak aby měli omezený přístup (předem nadefinovaný). Pokud se samozřejmě připojím z mého mobilu, tak abych měl úplný přístup k účtu. Heslo do účtu samozřejmě děti neznají, takže se sami z jiného zařízení k účtu přihlásit nemohou. Děkuji za vaše odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pi*
hodnocení

1x
douby*

k hlídání a omezování například přiděleného času na konkrétní aplikace se pak používá aplikace GOOGLE FAMILY families.google.com/... , kterou je třeba nainstalovat na dětský i rodičovský telefon.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]