Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ge Force 9600GT vs zdroj 400W

Od: jaar odpovědí: 13 změna:

bude mi 400w zdroj stacit na Ge Force 9600GT

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

stevo5*
hodnocení

3x

Pravdepodobne bude, ale to sa nedá povedať jednoznačne, na to si sem napísal málo údajov. Nevieme aký máš procesor a ostatný hardvér, tak je ťažko povedať koľko z výkonu zdroja zostane na grafiku.

V každom prípade ale ak si navrhuješ zostavu (alebo dokupuješ HW) je dobre prihliadať na to, aby bol zdroj zaťažovaný tak max. do 80%. Potom sa zvyšuje prehriavanie, klesá jeho životnosť a je už aj nižšia účinnosť zdroja (okrem novších s 80+).

Takže podľa mňa ti to pôjde, ale sám zbadáš aký teplý vzduch ti pôjde vzadu zo zdroja pri väčšej záťaži grafiky a podľa toho sa orientuj či je dostatočne výkonný pre tvoju komplet zostavu (nedá sa brať len grafika).

jaar
hodnocení

amd x2 5000+,2GB RAM. GA-MA 770 DS3,

mrburns*

jj na tuhle sestavu by to melo byt ok mam neco podobnyho akorat procak mam amd x2 5200+

jaar
hodnocení

modecom feel 400w jsem nasel PCI-E 1X,MOLEX 4X,P4 1X,SATA 2X, +12V1 14A , +12V2 16A .BEDA JAK TO NEPOJEDE :))

mrburns*

*stop*mmt jeste zabrzdi molex je tusim prave ten napajeci kabel za zdroje do soucasti o kterym sem psal vejs a ty pises ze tam mas jenom ctyry v tom pripade jich tam budes mit pravdepodobne malo co vsechno mas v bedne napajeny tema kabelama od zdroje takovy ty obdelnikovy konektory ze ctyrma dirama

jaar
hodnocení

jsou tam 3 volny plochy bile

mrburns*

images.google.cz/... jestli to sou tyhle tak to bude ok

jaar
hodnocení

no presne to tam je .jeste malej dotaz mam RAM-ky Dual DDR2 746 ,2GB, 5-5-5-18 a na nich je latence 33,8ns je to malo nebo moc?

mrburns*
hodnocení

2x

bude 9600GT mam taky na 400W zdroji ale uz potrbuje dve napajeci ksandy tak zkontroluj jestli jich mas dost

jaar
hodnocení

no to bude asi jeste sranda: mam, modecom feel 400w

mrburns*

a kolik mas tech napajecich kabelu od zdroje? ja jich mam treba 5 .HDD,zakladovka,DVDrom a dva na grafiku.

chabr*
hodnocení

0x

bude určitě-mám nižší a šlapéééé*placni*

stevo5*

Nižšia latencia = rýchlejšia RAM

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]