Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s wifi

Od: janaopar odpovědí: 1 změna:
Mám MSI GF63 8RC a přestala se mi zobrazovat nabídka wifin. Postoupila jsem do změny adaptéru a mám tam jenom možnost síťového kabelu. Následně jsem se dopracovala ke správci zařízení. U síťového adaptéru wireless je vykřičník. Zkontrolovala jsem ovladač, který je aktualizovaný a už jsem marná a začínám mít tiky k továrnímu režimu. K tomu jsem si uvědomila že tu není klávesová zkratka pro zapnutí wifi.
Předem děkuji za radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na ŽIVĚ nepomohli?

Z Návodu

Kontrola stavu bezdrátové sítě LAN

Když je povolen Airplane mode, vypne se připojení bezdrátové sítě LAN. Před nastavení bezdrátové sítě LAN nezapomeňte zkontrolovat, že je Airplane mode vypnutý.

1. Přejděte na plochu. V dolním pravém rohu hlavního panelu vyhledejte ikonu a kliknutím na ni rozbalte nabídku nastavení.

2. Zkontrolujte, zda je v nastavení sítě k dispozici bezdrátové sítě LAN mode.

Je dobré taky občas použít návod k danému zařízení, je to někdy rychlejší

3. Případně v pravém dolním rohu hlavního panelu vyhledejte ikonu [SCM] a kliknutím na ni otevřete hlavní okno nástroje System Control Manager. Zkontrolujte, zda je zapnutý bezdrátové sítě LAN mode.

podobně ...Aktivace připojení Bluetooth

▶ Kontrola stavu připojení Bluetooth Když je povolen Airplane mode, připojení Bluetooth se vypne. Před nastavení připojení Bluetooth nezapomeňte zkontrolovat, že je Airplane mode vypnutý.

Taky

Opakovaným stisknutím kláves Fn a F10 lze zapnout nebo vypnout Airplane Mode.

doplněno 09.01.20 21:23:

Toto mělo být na konci příspěvku

Je dobré taky občas použít návod k danému zařízení, je to někdy rychlejší. Chybu už nešlo opravit...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]