Já teda s widlema 8 a 10 nekamarádím, ale dřív mívaly kvůli používání velkých terrabajtových disků funkci inexování. Šlo o pokus urychlit vyhledávání souborů. Ke každé nové položce na disku si widle ukládaly poznámku o tipu, velikosti a umístění na disku. Při hledání pak nemusely prolézat celý disk ale jen databázi těch svých indexů. Staré počítače ale tenhle systém indexace ještě víc zpomaloval takže se to velmi často vypinalo. Tyhle vaše složky mi takový bordel hodně připomínají, ale jak říkám.. Já už na widlích roky nejedu. Tak snad nebudu se svou vzpomínkou na doby kdy jsem si s win hrál, za blbce.
Na vašem obrázku vidím složku Stažené soubory D. Zřejmě jste nasměroval downloady na disk D a teď se vám na něm objevují i nějaké automaticky vytvořené složky. Ty podivné názvy jsou čísla v šestnáctkovém kódu.
Jj, downloady jsou nasměrované na "Déčko". Já právě netuším, jaký význam mají tyto složky, zda je to jen nějaký odpad jakéhosi procesu anebo zda to má nějakou větší důležitost...
Také mě zajímá,jestli to lze beztrestně zlikvidovat. Mám totéž,velké to není,kolem 7MB každá. Jsou v tom složky amd64 a i386 /u mě/. Dál jsou soubory s koncovkama dll,cat,inf,gpd,ppd... Něco s procesorem? Objevuje se to bez výstrahy,samo. .Mám jich šest.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.