Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

EVOLVEO Sigma T2

Od: honzi0020® odpovědí: 4 změna:

Užívá někdo USB DVB T2 EVOLVEO Sigma T2

Když si něco náhrávám, chci to pomoci konverze vysekat reklamy a snížit soubor ale u tohoto zaříení když chci soubor konvertovat tak mi hlásí, že soubor nemůže dát konverze protože nezná.

Evolveu se nahrává video s koncovkou TS a na jiný format se mi to nepodařilo upravit nebo jsem to zatím v Evolveo programu nenašel

Můžete někdo poradit

EVOLVEO Sigma T2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mark132
hodnocení

4x
Neřeš převody z MPEG-TS (MPEG transport stream), převodem do nějakého zastaralého AVI to do toho videa zaneseš další problémy, třeba s nepřesným souběhem video a audio stop, což je u AVI vada velmi častá.Prostě pracuj s tím formátem TS, umí ho přehrát kdejaký přehrávač(znáš VLC? videolan.org/... pro Windows, Mac i Linux zdarma)..a vystříhat z něj reklamy můžeš přímo pomocí programuVidCutter (ke stažení zde videohelp.com/... dostupný pro Windows, Mac i Linux zdarma)
EVOLVEO Sigma T2 #2
mark132

tohle je strašně časté prznění ze strany amatérů, kteří mají potřebu i kvalitní video zdroj doslova zničit konverzemi do nesmyslných zastaralých kodeků či naprosto nevhodných kontejnerů ... nedělejte to zbytečně taky, pokud nemusíte a v tomto případě určitě nemusíte. Přehrávače i střižny s podporou TS(HEVC) existují, viz výše, set top box to také samozřejmě pohodlně přehraje ... není důvod to převádět na něco zastaralejšího (snad jedině s výjimkou MKV, to je ještě rozumné, ale jiné kontejnery natož pak starší kodeky to už je hloupost).

111®
hodnocení

0x

evolveo to neumí , stáhni si SW Avidemux

hodnocení

0x

Video ve formátu TS, střihám v pohodě programem VideoRedo TV Suite.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma DVB T2

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]