Nejste přihlášen/a.
Užívá někdo USB DVB T2 EVOLVEO Sigma T2
Když si něco náhrávám, chci to pomoci konverze vysekat reklamy a snížit soubor ale u tohoto zaříení když chci soubor konvertovat tak mi hlásí, že soubor nemůže dát konverze protože nezná.
Evolveu se nahrává video s koncovkou TS a na jiný format se mi to nepodařilo upravit nebo jsem to zatím v Evolveo programu nenašel
Můžete někdo poradit
tohle je strašně časté prznění ze strany amatérů, kteří mají potřebu i kvalitní video zdroj doslova zničit konverzemi do nesmyslných zastaralých kodeků či naprosto nevhodných kontejnerů ... nedělejte to zbytečně taky, pokud nemusíte a v tomto případě určitě nemusíte. Přehrávače i střižny s podporou TS(HEVC) existují, viz výše, set top box to také samozřejmě pohodlně přehraje ... není důvod to převádět na něco zastaralejšího (snad jedině s výjimkou MKV, to je ještě rozumné, ale jiné kontejnery natož pak starší kodeky to už je hloupost).
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.