Nejste přihlášen/a.
Zdravím,jak mám postupovat,abych se u youtube zbavit dvojitého přehrávání zvuku a zasekaného videa nabidkami odběru,aby video bylo čisté? Děkuji.
Ahoj, ty používáš Yandex browser? nepřemýšlel jsi o změně třeba na prohlížeš Brave? Má to vestavěnej adblock a na žádnej problém jsem při používání YT zatím nenarazil. Jinak bych si zkusil aktualizovat kodeky, vzuk a video se řídí primárně jimi.
Brave není špatná volba, opravdu to jde pořešit, že tam nejso žádné reklamy? Já raději používám doplněk ublock origin a skombinací statických a dynamických filtrů je to neprůstřelné.
Stahování videa je poslední věc, která by mě na browseru zajímala, resp bych ji ani neočekával:
- rozšíření/userscript umožní stáhnout video
-pro koho je to moc práce Ať si otevře online downloader, který mu vyflusne url videosouboru (případně jen stačí upravit youtube na ss youtube)
-nejraději používám youtube-dl - příkazová řádka
U okrajových prohlížečů (UC, Yandex seznam) se bojím, že tam není možnost dáv rozšíření (blokátor) a také ža tam bude nějaké šmírování, které logicky bude nevypnutelné a nezjistitelné. A možná hůř i nějaký backdoor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.