Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Nainstaloval jsem si program Comodo který mi provedl aktualizaci antiviru atd. Měl jsem problémy s hovorem přes facebooku. Problémy s voláním odstraněny. Je třeba udělat aktualizaci i jiných programu? Jaké máte zkušenosti s antivirem Comodo? Děkuji.
Zatím nejlepší antivirus z těch co jsem vyzkoušela. Najde i to, co jiné nevidí. Po nějakém čase, když už je PC kompletně projetý, je dobré vypnout všechny průběžné kontroly, aby zbytečně nevyhledával a nezatěžoval tak disk. Kontrola na vstupu (pro internet, stahování, externí paměťová média) pracuje pořád, takže nic nového škodlivého se do PC nedostane. Aktualizaci aplikací v PC je lepší provádět dle vlastní úvahy, bez asistence dalšího programu.
Na woknech jsem dlouhá léta používal Comodo Internet Security a fungovalo to bezvadně. Na Linuxu nepoužívám žádný a funguje to podstatně lépe.
Na linuxu by bylo zbytečné používat zpomalující antivir když na linux žádné viry neútočí, to dá docela rozum ... Jinak pozor na jednu věc, comodo je BUNDLEWARE viz cs.play-and-more.com/..., tak ať si s ním do počítače nezatáhnete při instalaci něco o co nestojíte Omylem si tak můžete nechat tímto anvivirem změnit internetový prohlížeč nebo výchozí online vyhledávač za nějaký podřadný šmejd jen proto, že comodu za tuhle invazivní a pochybnou formu propagace zaplatili.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.