Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kopírovat disk

Od: mirka9 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den. Mám 2disky v počítači. Jeden mám zcela zaplněn. Chtěl bych disk zkopírovat do flashky. Jak postupovat je zapotřebí stáhnout program atd. Děkuji.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Stahovat disk na flešku není dobrý nápad. I kdyby se tam vešel. Je to nespolehlivé médium, maximálně tak na přenos souborů. Lepší je externí disk.

hodnocení

1x
Musel by jsi koupit nějakou větší flešku, aby se ti tam vešel celý disk.
Podle mě je podstatně lepší koupit ještě jeden disk a přidat do počítače.

hodnocení

1x
Disk se nejspíš na flešku nevleze. Použij USB disk, dnes jsou terabajt za slušnou cenu. Data se kopírují v průzkumníku, nebo jak se to dnes ve Windows jmenuje - není třeba nic instalovat.

karel556*
hodnocení

0x

Já odpovím na otázku bez zbytečných úvah typu: vejde se/ nevejde se: není zapotřebí žádný program, otevřít disk v Tento počítač, označit obsah (CTRL A) , pravým tlačítkem zvolit: "Kopírovat" a do flešky pravým tlačítkem: "Vložit"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]