Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tiskárna Brother DCP-T300

Od: gerschwin odpovědí: 2 změna:

Po vyndání plného absorbéru inkoustu,jeho vyprání,usušení a vrácení zpět,tiskárna dále píše: plný absorbér inkoustu a nemaká.Ví někdo co s tím? Díky za odpověď

Gerschwin

doplněno 07.01.20 09:42:

dodatečně jsem zjistil,že je potřeba se dostat do servisního módu tiskárny a tam opravit asi 3 položky,Neporadí někdo jak se do toho módu mám dostat?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fran56ris*
hodnocení

0x

Tuhle vlastním - ale za celou dobu se mi tohle nestalo.

Proto by bylo záhodno směřovat doraz přímo na stránky podpory.

Pochybuji že zrovna zde budete mít úspěch,

support.brother.com/...

hodnocení

0x

absorbér inkoustu je obecné kurvítko - jedná se o nějaký kus filcu, který leží pod tiskovou hlavou a sbírá odkapávaný inkoust. Může to být nasáknuto - tj. ukončena životnost tiskárny. Ale může být jen blbě zatečený k čidlu...

Výměna toho filcu je dost komplikovaná pro běžného smrtelníka a já raději tiskárnu (jinou) vyhodil. Za pár tisíc vám to v servisu můžou vyměnit - ale opět, levnější je koupě nové tiskárny.

Můžete zkusit pár věcí z improvizovaných rad na youtube https://www.google.com/search?q=pln%C3%BD+absorb%C3%A9r+inkoustu&rlz=1C1GCEU_csCZ870CZ870&sxsrf=ACYBGNTcoAv_gf_JR6VMV5gpDdnVTAvl9w:1578386569405&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwj_lqaWjPHmAhUEbVAKHcUpCwsQ_AUoBHoECAsQBg&biw=1920&bih=937

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]