Nejste přihlášen/a.
Po vyndání plného absorbéru inkoustu,jeho vyprání,usušení a vrácení zpět,tiskárna dále píše: plný absorbér inkoustu a nemaká.Ví někdo co s tím? Díky za odpověď
Gerschwin
dodatečně jsem zjistil,že je potřeba se dostat do servisního módu tiskárny a tam opravit asi 3 položky,Neporadí někdo jak se do toho módu mám dostat?
absorbér inkoustu je obecné kurvítko - jedná se o nějaký kus filcu, který leží pod tiskovou hlavou a sbírá odkapávaný inkoust. Může to být nasáknuto - tj. ukončena životnost tiskárny. Ale může být jen blbě zatečený k čidlu...
Výměna toho filcu je dost komplikovaná pro běžného smrtelníka a já raději tiskárnu (jinou) vyhodil. Za pár tisíc vám to v servisu můžou vyměnit - ale opět, levnější je koupě nové tiskárny.
Můžete zkusit pár věcí z improvizovaných rad na youtube https://www.google.com/search?q=pln%C3%BD+absorb%C3%A9r+inkoustu&rlz=1C1GCEU_csCZ870CZ870&sxsrf=ACYBGNTcoAv_gf_JR6VMV5gpDdnVTAvl9w:1578386569405&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwj_lqaWjPHmAhUEbVAKHcUpCwsQ_AUoBHoECAsQBg&biw=1920&bih=937
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.