Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Podtržený pravopis v text - furt a všechno

Od: lucie* odpovědí: 3 změna:

Prosím o pomoc, podtrhává se mi všechen psaný text červenou vlnovkou (všechny slova) při každém psaní - na fb, do mailu i teď při zadávání otázky. Jde o notebook Lenovo Yoga 300 a v nastavení jsme chybu nenašla. Víte někdo co s tím? díky

Podtržený pravopis v text - furt a všechno

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wlado*
hodnocení

2x

Zkuste nastavení prohlížeče - kontrola pravopisu. Asi máte nastaven jiný jazyk než češtinu, tipoval bych angličtinu. Zvolte češtinu.

lucie*
hodnocení

...právě, že v nastavení jsem nic nenašla špatně...vůbec netuším co s tím a překáží to.

Podtržený pravopis v text - furt a všechno #2
lucie*
hodnocení

ha, pardon, vy jste psal prohlížeč...a už to mám ! Díky, díky, díky...to mě vůbec nenapadlo, jít do nastavení Chromu. Jazyk byl správně, jen tam bylo zatrženo - kontrola pravopisu. *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]