Nejste přihlášen/a.
Dobry den.Stahuju filmy z CZ Torren.Použival sem Utorrent verzi 2.2.1.vše fungovalo,ale omylem sem to vymazal.Nainstaloval sem znova 2.2.1 ale muj Eset mi brani to stahnout.Vypnul sem eset,ale po zapnuti mi porad vyskakuje eset.Tak sem zvolil verzi 3.1.3.nahraju film ale zasekava se.Muže mi prosim nekdo poradit jak nato?Pripadne navod na nastaveni?Sem laik a tak se nezlobte když sem otazku špatne.Dekuji všem kdo mi poradi.
Dekuji za radu,ale ja sem odinstaloval puvodni utorrent a nahradil ho jinou verzi.Takže asi bod obnoveni mi nepomuže.Pomohlo by kdyby se mi podařilo nainstalovat verzi 2.2.1.Ale antivir to nechce povolit,Myslim Eset.
Tak v esetu nastavte výjimku pro uT221.
Před instalací uT zálohujte adresář kde máte data uT, tj. kde jsou soubory resume.dat, resume.dat.old atd.
Po instalaci uT tyto soubory vraťte zpět a pak už jen znovu spustit uT221.
Pokud soubory nezazálohujete, je pravděpodobné, že instalace uT vám je přemaže.
uTorrent není doporučeno používat jeho instalace totiž nese sebou všelijaký bloatware jako bitcoin minery a podobnou havěť, která vám bude vytěžovat počítač. Dnes je vhodnější instalovat spíš Deluge zde nebo qBittorrent zde, a stahovat torrenty přes ně, ovládají se velmi podobně a fungují velmi podobně ale jde o to že jsou to čisté opensource aplikace, které vám do systému nezanesou nějakou nechtěnou havěť.
Ze zákona je zakázáno poskytovat soubory chráněné autorským právem Jedná se o trestný čin. Stahování třeba z Uložto je pouze stahování chráněného obsahu. Ovšem torrenty je sice na první pohled stahování chráněného obsahu, ale zároveň tento obsah poskytuji jinému uživateli.
Myslím, že je dobré si vzít příklad z mladého hocha, který jen na své stránky umístil odkazy na chráněný obsah. Sám nic neposkytoval. Stálo ho to moc peněz. Nepomohl ani Ústavní soud
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.