Nejste přihlášen/a.
Ahoj všem,
zasekla se mi aplikace "Instalační program aplikací" nelze odstranit ani nechat opravit (podle postupu uvedeném v aplikačním návodu. Prostě je neovladatelná a překáží. Nějakým záhadným způsobem problém začal při -nechtěné- instalaci čehosi, co se nazývá Tray ...cosi.
Uprostřed monitoru neustále vyskakuje okno s návody v angličtině, kterým rozumím, jsou mi nanic, jenom upozorňují, co se nedá dohledat. Děkuji, Alexandr
Třeba vyčistit počítač. Zkusit Malwarebytes. Wisecare 365, CCleaner. Na odinstalování programů používám Revo Uninstaler Pro. Vyčistí i zbytky po programech.
Nazdar Ferax, tak jsem zkusil Tvoje rady, nepomohlo nic, zkoušel jsem i dál všechno možné, taky nic, instalace TraApp nevyžádaná zasekla všechno možné, ALE - za zoufalství jsem zkusil přejít z Microsoft Edge na Google a ejhle, všechno se spravilo na původní parametry. Nicméně i tak díky a všechno nej, do r. 2020. Alexandr
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.