Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde vkládat odkazy linkbuilding pro web

Od: brabec odpovědí: 4 změna:
Dobrý den,
chci se od někoho zkušeného poradit.
Chtěl bych trošku zlepšit ve vyhledávačích můj webový portál, který se týká sazky.
Kam je možné vkládat zpětné odkazy (linkbuilding)?
Uvažuji začít vyhledávat nějaká fóra a tam odkaz vhodně k vhodnému tématu vkládat?
Případně jak jinak se to dělá?
Děkuju za vaše zkušenosti

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ano, dělá se to tak jak píšete... jak jinak? Nejlépe vyhledat, které forum se umisťuje dobře na vybraná KW a tam to našupat. Ale nedělá se to... proč? Protože to je čistý SPAM, plevel atd. Kdyby to takto dělali všichni budou všechna fóra poseta reklamními odkazy a užitek nula pro uživatele nula.

Tady se právě takové SPAMy snažíme potírat. Objevují se tu desítky lidí, kteří zde propagují nejrůznější léky, pogramy na hubnutí, své eshopy atd atd. V ideálním případě to neprojde sítem a nikdo to neuvidí. V tom horším případě to administrátor nebo sys najde za pár hodin či dnů, celé se to smaže a jedinec si vyslouží velmi dlouhý BAN, protože SPAM či zavádějící reklamu tu nechceme.

Chápu, že je těžké prorazit... konkurence obří a i skvělý zapadlý web jen tak někdo nenajde. Ovšem, když se ohlédnu zpět, kdy jsem taky vytvářel ty fantastické weby a chtěl jsem obří návštěvnost, tak z dnešního pohledu se mi jen zdály fantastické, ale měly k tomu daleko... kdybych tenkrát tím spamoval všechny fora nic moc by to nepřineslo... a jen naštval spoustu lidí.

Dobrý web se prosadí sám, stačí mu jen malý impuls na začátku, aby ho objevilo prvních 100 lidí... pak už by si cestu měl najít sám, když je dobrý.

Když budete hledat cestu, doporučený způsob je na foru odpovědět na otázku a k tomu přilepit odkaz na svůj web, kde se k tomu dají najít další informace. Ani to nemusí projít. Určitě se to nedělá takto: "Ano, tento problém znám. Řeším ho na www..." Spíš jako citace, která pomůže a jde dohledat více informací tam a tam. Nejsou to rychlovky. Snažší je reklama.

brabec
hodnocení

Dobrý den,
jsem rád, že jste mi pěkně odpověděl a souhlasím s vaší odpovědí.
Spamy sám rád nemám a ani nechci spamovat.
Pokusím se najít vhodná fóra a v nich pokud bude vhodný citát z mého webu tak ho vložit s odkazem na můj web s názvem např. čerpáno odtud:www...
To by mohlo působit už lépe?
Dekuju

ano, určitě to působí lépe, ale vždycky je divné, když si někdo založí registraci a odpoví přesně jen tímhle stylem... :)

brabec
hodnocení

Dobrý den,
zatím se nikdo nenašel, kdo by věděl něco o vkládání odkazů.
Nevím jak to dělat.
Děkuju jestli se někdo se zkušenostmi najde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]