Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Android - odpojuje se náhodně wifi

Od: davi* odpovědí: 1 změna:
Vyzkoušel jsem 2 modemy a zjistil, že na jednom z nich mi po cca každých 15 minutách odpojí WiFi a zase znovu připojí - přeruší se stahování, hry atd. Zkoušel jsem měnit kanály v administraci modemu, ale stále internet padá a to i když jsem přímo vedle modemu. Ten druhý to nedělá. A tak jsem koupil ještě jeden modem ten co mi padá a na něm to padá taky - takže je to asi značkou - Zte zxhn h267a
doplněno 01.01.20 16:00: A taky jsem zkoušel jiný telefon s androidem a ten to nedělá, takže asi bude na vině telefon. Notebook to nedělá taky. Můj mobil je Cubot X20 Pro - je to sice mobil z Číny ale měl by fungovat a na tom druhém modemu funguje super.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

co řešíš? tak to provozuj na modemu co se neodpojuje..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]