Nejste přihlášen/a.
zdravím,
přes program rufus (win7usb už nefunguje) jsem si vytvořil istalační boot usb (z iso obrazu, usb formátováno ve FAT32 - při formátu NTFS by to pak prý chtělo vypnout Secure boot v BIOSu). restart PC, F11 boot menu, usb píše:
SSD X má tabulku oddílu MBI, z EFI usb jde instal win jen na SSD s tabulkou oddílu GPT.
co bude prosím jednoušší
a ) nějak udšlat boot usb aby šel instal win na MBI SSD (jak? sos win přímo z microsoft.net na USB něco vyřeší?)
b ) příslušný oddíl SSD nějak přeformátovat na GPT? (jak?)
c) formát usb NTFS: nezničím si pak vypnutím Secure boot v BIOSu před istal win PCčko?
díky
nevím co jak děláš. Já asi před měsícem chtěl vyzkoušet konečně ty widle10 tak jsem stáhl taky rufuse, hodil flashku do usb a začalo se to tam cpát no a instalace potom byla normální bezproblémová a to flashka byla a je formátovaná na ntfs
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.