Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Filtrovat podle : Všechny jednotky. Co to je?

Od: novak1* odpovědí: 11 změna:

Mel jsem na aplikaci Fotografie nainstalované doplnky za 330MB . Prohlížel jsem tu aplikaci a kliknul jsem na fajfku ,Filtrovat podle: Všechny jednotky ,a ony ty doplnky hned zmizeli. Kde jsou teď?

Je tam teď napsáno: Pro tuto aplikaci momentálne nejsou nainstalované žádné doplnky.

To je záhada ,zmizeli rychleji než by je odinstaloval.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No a nezkusil jste ten filtr zrušit? Ty doplňky nemohly takto rychle a bez nějaké žádosti o potvrzení zmizet. Myslím, že Vám je ten filtr prostě skryl; zkuste to odkliknout ještě jednou a uvidíte, co to udělá.

novak1*
hodnocení

Jak ten filtr zruším? Jsou tam dve možnosti, jedna je ,Všechny jednotky a druhá je,OS (C:) a ta fajfka musí být na jednom z nich. A ta aplikace má teď jenom 1,76 MB a tych 330 MB je kde?

hodnocení

2x

Tak to nevím. Ta má rada b yla zkusmo, vlastně nevím, co je to zaaplikaci, ale takhle jsem si to představoval. A co je to za aplikaci? Má nějaké bližší určení,? Když nefunguje jednoduché zrušení filktru, asi bych šel na stránky tvrce a pokusil bych se najít nějaký matuál.

novak1*
hodnocení

Aplikace Fotografie Microsoft a doplnky meli název Photo M...ale celý název nevím ,už jsou pryč. Taková možnost ,Filtrovat je i pod jinými aplikacemi ale tam nemám stažené žádné doplnky

Jinak mi to nechybí ,počítač jede lépe ,rychleji bez toho ,jen me zajíma kam to zmizelo ,nekam do koše?

novak1*
hodnocení

Tak ty aplikace mají název : Photo DLC main, cca 230MB a Photo DLC media engi cca 100MB .

111®
hodnocení

2x

co řešíš, když si pořád děláš bod obnovení, tak ho použij. Mimochodem, mi nevidíme do tvého PC krámu, že jo?Tak co ti jako máme radit?

novak1*
hodnocení

To byl nápad. Mel jsem proto udelaný bod obnovení a me to nenapadlo .Je to tady. Trvá to pul hodiny to obnovení.

Tak když kliknu na to ,,Všetky jednotky ,,zmiznou obe aplikace .Nebudu to skoušet ,radeji je skusím odinstalovat .Pro jistotu si vytvorím nový bod obnovení.

Máte jiný nápad?

Filtrovat podle : Všechny jednotky. Co to je?

111®
hodnocení

0x

jo mám nápad, sám píšeš "když nevím na co to je tak na to neklikám" a neřídíš se tím...

novak1*
hodnocení

To je normálný kliknutí,kvuli tomu nemá co zmizet aplikace.

111®
hodnocení

0x

a jak to že ti to zmizlo? To bylo normální zmizovací kliknutí?

novak1*
hodnocení

A co se tedy stalo,kam to zmizlo?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]