Nejste přihlášen/a.
Mel jsem na aplikaci Fotografie nainstalované doplnky za 330MB . Prohlížel jsem tu aplikaci a kliknul jsem na fajfku ,Filtrovat podle: Všechny jednotky ,a ony ty doplnky hned zmizeli. Kde jsou teď?
Je tam teď napsáno: Pro tuto aplikaci momentálne nejsou nainstalované žádné doplnky.
To je záhada ,zmizeli rychleji než by je odinstaloval.
No a nezkusil jste ten filtr zrušit? Ty doplňky nemohly takto rychle a bez nějaké žádosti o potvrzení zmizet. Myslím, že Vám je ten filtr prostě skryl; zkuste to odkliknout ještě jednou a uvidíte, co to udělá.
Tak to nevím. Ta má rada b yla zkusmo, vlastně nevím, co je to zaaplikaci, ale takhle jsem si to představoval. A co je to za aplikaci? Má nějaké bližší určení,? Když nefunguje jednoduché zrušení filktru, asi bych šel na stránky tvrce a pokusil bych se najít nějaký matuál.
co řešíš, když si pořád děláš bod obnovení, tak ho použij. Mimochodem, mi nevidíme do tvého PC krámu, že jo?Tak co ti jako máme radit?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.