Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

IE nebezpečný obsah

Od: czbuchti odpovědí: 4 změna:

Zdravím,

opět mám problém s IE, tentokrát si ale vážně nevím rady. Vytvořil jsem webovou stránku s menu a po najetí myši na položku menu se změní pozadí té položky. Vše funguje do chvíle, když to zkouším v IE.

Aplikace Internet Explorer zakázala této webové stránce spustit scripty nebo ovládací prvky AciteveX

Mám to řešené jednoduchým JS, includovaným z externího souboru na ve stejné složce jako index. Přijde mi to divné, protože jiným stránkám to neblokují, ale asi to mají řešené jinak. Jak se mám zbavit označení mého scriptu za ebezpečný?

Předem děkuji ;)

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luke237
hodnocení

0x
Tohle nevypada jako ze ti to nekdo blokuje. Blokujes si to sam :) Zkus se podivat do nastaveni zabezpeceni Internetu v menu IE. Asi tam mas blokovane spousteni JS.

stribrnak*
hodnocení

0x

1.V aplikaci Internet Explorer klepněte na tlačítko Nástroje a potom na příkaz Možnosti Internetu.
2.Klepněte na kartu Upřesnit a potom na seznam Nastavení přesuňte se dolů na část Zabezpečení.
3.Zaškrtněte políčko Povolit spuštění aktivního obsahu v souborech v počítači a klepněte na tlačítko OK.

czbuchti
hodnocení

aha, děkuji. IE nepoužívám, tak nevím :D

Ale budou toto muset podstoupit i moji náávštěvníci? Ti si to taky budou muset povolit asi.. Nechci, ať moje stránka v IE působí jako nějaká nebezpečná..

dzordz*
hodnocení

0x

Tohle se zobrazí jen v případě, že to otevíráte jako .html soubor z disku, tedy máte v adrese protokol file:///. Pokud to otevřete z lokálního webového serveru ( 127.0.0.1/... nebo z internetu, už umístěné na webhostingu, tak se to spustí normálně, bez povolení.

Pravděpodobně by to šlo upravit někde v nastavení zón v zabezpečení, aby vás to teda neotravovalo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]