Potřebuju protridit a potom přesunout fotky ze staršího PC do nového. K novému už mám připojený monitor. Mohl bych připojit starší PC k novému a pracovat zaroven s fotkami na starším PC a na novém PC na jednom monitoru? Čím je případně nejlépe propojit? Musím v případě propojení k novu PC starší PC napojovat na zdroj? Diky doplněno 30.12.19 20:04: Starší PC mám funkční, ale koupil jsem si nový. Disk jsem nikdy nevytahoval a vytahovat nebudu. Proto hledám jinou cestu.
Nějak mě není úplně jasné, co a jak s tam máš udělaný. Starej komp máš rozebranej? Nebo nechápu tu poznámku o zdroji. Nejjednodušší by jsi měl, starý disk dát do novýho kompu a hotovo.
jestli se ti nechce prehazovat disk, tak si bud zapni oba, propoj je kabelem a prehraj si to pres sit (coz budes muset nastavit), nebo si porid flesku / externi disk a prehraj to na nej (coz muze trvat veky pokud mas fotek hodne). Oboji zbytecna prace, disk prendas asi tak za minutu a prehrat cokoliv je pak nekolikanasobne rychlejsi.
Když nechcete vytahovat disk, tak připojte monitor zpět ke starému PC a zkopírujte si potřebná data na flashdisk, vypalte na DVD nebo nahrajte na nějaký cloud (třeba Google Disk).
Očividně amatér, tak v této situaci je nejlepší si koupit nějaký USB flashdisk nestojí moc a v klidu si přetahat všechno do nového pc. Flasdisk se vždycky hodí i potom na uložení, nebo přenos do jiného pc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.