Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Asus gl552vx-wifi karta antena

Od: nick9758 odpovědí: 1 změna:

Zdravim presny typ je asus gl552vx-cn146t (nazev wifi karty by mel byt intel ac8260) ano jsem hloupy a nesikovny toto mi psat nemusite ale dopredu pisu wifi je naprosto FUNKCNI pouze se mi nedari pripojit anteny (cerny a bily drat k wifi karte takze signal je dost omezeny a velmi slaby) ze zacatku se mi zdaril jeden (tezke to neni vlevo je 1 cerna vpravo 2 bila takze to by melo byt pripojeni "anten") ale i kdyz jsem se opravdu snazil odpojil jsem ho pri pripojovani druheho (asi jsem trosku vice zatahl za druhy kabel ktery ho "povytahl"a byl pod prvnim zaojenym kabelem) a prijde mi ze konektory (koaxialniho kabelu anten k wifi karte) jsem asi poskodil (nejde videt poskozeni pouze ma domenka) navic mam velke prsty a malo prostoru (ano zkousel jsem zapojit kabely i pri vytazene karte) lze anteny nejak jinak "pripojit"(napr nejakymi mini konektory ktere se mezi to vlozi nejake protikusy napr.) nebo el. paska? nebo pro obnovu wifi signalu jedine vymenit kabely (coz ja nezvladnu mel by byt nekde pod sasi obrazovky pripajen k dalsimu konektoru) popr prepajet konektory (ted myslim na zacatku ktere se zapojuji do wifi karty)

PS: kdyby nekdo nevedel co myslim odkaz na google obrazky : google.com/...

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

nick9758
hodnocení

A jeste mam podotazku daji se ufl koaxialni konektory sehnat i bez wifi karty nebo pouze napr pres ebay i s wifi kartou?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]