Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

USB zariad. RTL2838UHIDIR nejde nainštalovať

Od: medved* odpovědí: 1 změna:

Dostal som pod stromček USB zariadenie na odchytávanie hovorov lietadiel s riadiacou vežou, príp. komunkáciu s leteckými odpovedačmi. Darcovia sú totiž blázni do letectva podobne ako ja a navyše sú aktívni rádioamatéri. Problém je, že zariadenie nejde nainštalovať. PC po zasunutí do USB zásuvky ho vidí, ale naslepo, farba písma je bledosivá, absolútne s ním nejde komunikovať. Skúšal som inštalovať rôzne ovládače na RTL2838UHIDIR ale bez úspechu. Podotýkam, že darcovia sú Portugalci a teda zariadenie bolo kupované v Portugalsku. Môže to hrať rolu, lebo už raz som musel riešiť problém s darčekovými poukážkami na nákup appiek na Obchod Play. Portugalské poukážky na Slovensku nefungovali. Až keď som spravil odrb a presvedčil moj tablet, že som Portugalec, poukážky začali fungovať. Ak mi viete niekto poradiť, budem vám nesmierne zaviazaný. Ďakujem.

USB zariad. RTL2838UHIDIR nejde nainštalovať
USB zariad. RTL2838UHIDIR nejde nainštalovať #2

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Možná jsi to už zkoušel hledat, ale tady jsem něco našel a asi to bude problémová karta...

odpovidat.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]