Nejste přihlášen/a.
Mám otázku, protože v tomto se nevyznám. Mám čip HID iClass (2051 - HID iCLASS) a byl používán k otevírání dvěří do zaměstnání a možná i zápis dat (času) ale možná ne a to potřebuji vědět a pokud náhodou ano, tak data s časem zaznamená ten čip přímo, nebo odešle do pc či serveru? Potřeboval bych ta data o to mi jde. Díky předem za reakce.

2x
Tento čip sám o sobě umí ukládat data přímo v sobě, ale pokud se tak děje, není možné je běžné vyčíst, protože se šifrují.
Díky moc chlapi. To je to na co se ptám. Firma má vlastní server, kamery, čipy atd. Odhaduji funkci čipu dle úvah a také praxe, takže je možno navolit zda bude jen jako klíč, nebo klíč a odešle data serveru, nebo to co bych potřeboval, aby ta data byla v něm? Nevím co je uvnitř fyzicky a nejde to nikde najít co to umí. Co vím, že dovnitř se tím otevírají dveře a patrně i příchod a při odchodu se pípá uvnitř a dveře mají kliku, takže čas to asi odesílat bude, jinak by nikdo nepípal odchod, ale jak zjistit, zda se data ukládala i v čipu, když to tedy jde? Jak se šifrují a kdo je může přečíst? Policie a soud může? Potřeboval bych jeden měsíc jako důkaz a pokud to policie umí, tak je zase otázka zda jsou data fyzicky uvnitř. Je to pro mě hodně důležité a ještě jednou díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.