Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Svět androida

Od: aja1946® odpovědí: 7 změna:

Od včera mi nějakým záhadným způsobem začaly chodit každou chvíli nějaké zprávy, které zasílá Svět androida, strašně mě to obtěžuje, ráda bych e toho zbavila, aniž by to mělo návaznost na nějaké jiné aplikace. Poradí někdo jak, ale jsem nezkušená. Jedná se o Samsung Galaxy j5.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

belpir
hodnocení

1x

Nemáte náhodou nainstalovanou appku v svetandrionda.cz, viz:

play.google.com/...

?

Pokud jo, bu%d odinstalujte, nebo v nastavení odeberte zasílání novinek.

Pokud vám chodí maily, můžte se z odběru odhlásit (unsubscribe) v patičce každého mailu (většinou velmi malým fontem)

hodnocení

No to by bylo možné, ale pokoušela jsem se to v mobilu najít mezi aplikacemi a nikde to nevidím, můžete mě prosím navést, trochu laicky, moc to neumím, díky

mark165165

No pokud tam tu aplikaci nemáte, tak nemáte ... v tom případě je to něčím jiným. Ty notifikace totiž může posílat přímo webová stránka kterou jste navštívila a povolila jste jí zasílání upozornění. K tomu není aplikace ani nutná. Tady máte postup jak se toho zbavit svetandroida.cz/...

mark65165
30.12.19 12:47

tomash
hodnocení

0x

Chodí Vám maily, sms nebo jen upozornění v telefonu?

...

Seznam aplikací naleznete někde v nastavení telefonu, blíže Vás bohužel nenavedu, protože vlastním iPhone. Další řešení by bylo nainstalovat aplikaci na mazaní jiných aplikací, která Vám i mimo jiné všechny aplikace zobrazí - například UnApp. Lze stáhnout i aplikace pro zjišťování malware softwaru (nežádoucí reklamy). Až vyzkoušíte vše a nic nepomůže, je možné resetovat telefon do továrního nastavení. Vše se promaže, vyčistí a začínáte odzačátku.

mark165165

Nic z toho není dobrá rada, vůbec nedoporučuji tazateli cokoliv z toho zkoušet :) Jsou to WEB PUSH NOTIFIKACE, o čem se tu bavíme velevážený iPhonisto :) Taky bys to mohl znát, safari se je naučil sice velmi pozdě ale přece.

mark165165

hlavně je ale naprostá pitomost nováčkovi radit aby si instaloval nějaké aplikace na detekci malwaru protože právě tím si tam ten malware spolehlivě zanese ! A svět androida ani žádný malware není, takže rada úplně mimo mísu. Kvůli web push notifikaci kterou si za chvíli zapne znovu resetovat celý telefon je trochu silný kalibr :) Určitě bude lepší když se naučí jak ty webové notifikace zase vypínat, stačí klepnoput na ikonu zámku v adresním řádku prohlížeče chrome a tam notifikace z daného webu vypnout - snadné.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]