Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 7 32 bit

Od: karel1711* odpovědí: 9 změna:
Když budu instalovat os win 7 ale místo inst.cd použiju flasku proběhne instalace? Ptám se kvůli tomu jestli tam nezůstane starý os

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Promiň, ale svěř tu instalaci někomu znalému. Z toho, cos napsal, je zřejmé, že tomu nerozumíš a tvým pokusem víc zkazíš, než napravíš.

doplněno 26.12.19 18:59:

Přesto bych si vzal někoho, kdo mně bude stát za zády a opravovat obratem chyby, které uděláš.

Umíš udělat bootovací flešku?

karel1711*
hodnocení

Už jsem to několikrát dělat ale z cd ne z flesky
Je mi jasný že v biosu nastavit výchozí usb,atd

Pokud nabootuješ z flešky, je postup instalace úplně stejný jako z placky.

karel1711*
hodnocení

To jsem chtěl vedet
belpir

Doporučuji Ti to určitě vyzkoušet ... jen tak se posuneš dál.

V instalaci jako takové není žádný rozdíl, z jakého média instlauješ. Stačí si stáhnout iso w MS stránek a bitově ho zkopírovat na flashku (viz link od předchozího rádce). V BIOSu nastavit bootování z disku USB ... toť vše.

111®
hodnocení

0x

servispckupka.cz/...flešku si nejdříve musíš programem upravit aby uměla bootovat a přitom tam na ni nalít ty Wokna

karel1711*
hodnocení

Stejně bude asi lepší když si zítra koupím disk a vypálím to

hodnocení

0x
Je jedno, jestli se k instalaci použije CD, USB flashdisk, USB externí disk, blu-ray anebo jakékoliv jiné médium. Ty instalační data jsou všude stejná, pokud si je správně vytvoříš (rozuměj uděláš boot disk místo pouhého zkopírování dat).

pavelpavel*
hodnocení

0x

Vytvoř bootovací flash podle návodu na internetu (vše bude z flashky automaticky smazáno pamatuj) a přepni v BIOSu na boot USB (to víš)

Na začátku instalace klidně vymaž oddíl/y a vytvoř nový/nové a tím se OS vymaže a to už přece znáš, když jsi to dělal. Jen je třeba si správně vytvořit bootovací flash a jinak je to stejné jako z DVD.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]