Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Watch Dogs 2 Coop error

Od: wolfmen* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer. Dnes jsem si s kamarádem chtěl zahrát Watch Dogs 2 pošeme si invite a začne nás to připojovat ale pak se ukáže "Hra již není dostupná" za odpovědi předem děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dandyninja
hodnocení

1x

Mám řešení ! Měl jsem stejný problém tak sdílím řešení.
Stahněte a nainstalujte si oba hamachi hamachi.cz/...
vytvořte si hamashi učty ať to můžete používat,
jeden z vás udělá privátní síť, druhý se připojí,
a teď už pozvat kamaráda funguje.

Když to neumí zpravit Ubisoft je třeba pomoc hleat jinde. Hodně zdaru.

harym

Díky moc za tuto radu - funguje to :). Je to easy a 100% *palec2*

pavelpavel*
hodnocení

0x

Netvrdím to s jistotou, ale multiplayer nefungoval už v roce 2016 a žádná nová videa jsem nenašel. Je o tom článek a že by to opavili to nevypadá.

wolfmen*
hodnocení

Dříve nám to ale fungovalo

pavelpavel*

Kdy dříve? 2016? Však píšou, že to vypnuli a že by to opravili jsem nikde nenašel a videa z let po roce 2016 také nejsou.

pavelpavel*
hodnocení

0x

Tady je stránka o UBISOFTu a pády serverů. Tabulka dnů a mapa světa kde to nejde. Je tam i ČR a jsou tam i reporty o Watch Dogh 2

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]