Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Procesor jede jen na jedno vlákno?

Od: karlkarlson odpovědí: 8 změna:

Dobrý den :) může mi někdo vysvětlit jak může být možné že můj procesor jede na jedným vláknu dá se to nějak nastavit moc se vtom popravdě nevyznám .. :)

Procesor jede jen na jedno vlákno?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Pravým tlačítkem na ten graf, - změnit graf na logické procesory

karlkarlson
hodnocení

Díky jinak mimochodem když jel můj pc na jednom vlákně má to vliv i na teplotu vidte? :)

Pc jel na všechna vlákna, to jen zobrazení jste měl nastavené na celkové využítí.

Pokud se vám procesor přehřívá,hledal bych chybu jinde

Jakou máte teplotu procesoru?

karlkarlson
hodnocení

Nepřehřivá jen sem se ptal jestli to nemá vliv na to .. :D ale díky aspon se nato nemusím koukat divit se mějte pěkny večer mistře sifu

25.12.19 19:44

Aloha

Jen technická. Neplést si vlákna a jádra. Kdyby procesor pracoval jen s jedním nebo dvěma vlákny, to byste asi ani nespustili počítač (vidíte, že pracuje s množstvím přes 1000).

ernie: ono se od nepaměti říká "vlákna" taky "logickým procesorům".

pavelpavel*
hodnocení

0x

Nejede. Tvému pc vůbec nic není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]