Nejste přihlášen/a.
Přeji krásné vánoční svátky a zároven bych potřeboval od vás radu ohledně formátování USB flash disků(nezáleží na velikosti,značce nebo rychle ,pomalu) vždy když dám formátovat vyskočí po chvilce hláška: Windows nemohl dokončit formátování,jenže když ty stejné USB flash disky dám formátovat bud v práci nebo u kamaráda tak není žádný problém vždy bleskově naformátováno,takže flash disky jsou v pořádku a je to v nastavení počítače rep.Windowsu(mám Windows 7 Home Premium ),prošel jsem nastavení a nic co se týká formátování nemůžu najít,máte radu na co se zaměřit?,pravděpodobně to změnila některá aktualizace Windowsu,ale kde změnit nastavení at mi zas fachčí formátování a nemusím s flash diskama chodit jinde .
jak se jmenuje ta fleška? napiš si pro ni do příkazového řádku chkdisk třeba ti vyskočí nabídka opravy, když ne tak napiš celý příkaz : "chkdisk X: /autofix all " bez uvozovek,místo X název tvíh flešky možná E nevim co ti ukazuje Tento počítač. nemáš Totalcommander?
tan příkaz je chkdsk ne chkdisk
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.