Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, objednala jsem si kosmetiku z polského Aukra ( allegro.pl ) a dala platbu PAYU ( spletla jsem si ji s PAYPAL ). Teď samozřejmě nevím jak zaplatit a žádný email mi od prodejce zatím nedošel. Děkuji za rady
AHA...tak ale to by mel...je to vicemene v jeho zajmu..Jak je to dlouho?a o jakou castku se zhruba jedna?
Objednávala jsem teprve včera večer a koukala jsem a na aukru už byl od té doby dvakrát. A vzhledem k tomu, že vlastně nevím kolik stojí poštovné do ČR ( což jsem čekala, že mi napíše ), tak se jedná o cca 400Kč. Asi mi nezbyde nic jiného než čekat až odepíše.
Nebo to zaplatit PayU, tam dáte zaplatit, vyberete způsob dopravy a pak vás to normálně hodí na vaše internetové bankovnictví, zaplatíte, potvrdíte, podepíšete, bankovnictví se zavře, člověk tam má platbu hned a je to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.