Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mám problém v notebooku ohledně Wi-Fi

Od: dominikvesely odpovědí: 2 změna:
V mém notebooku blbne WiFi, jednou za čas prostě zmizne ikonka WiFi a mobilní hotspot a zmizne taky adaptér WiFi ...
Dnes se to děje velmi často a proto mě to štve vždy pomůže restartování routeru a v notebooku daní resetování sítě ale pomůže zhrabu na hodinu

Mám problém v notebooku ohledně Wi-Fi

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

belpir
hodnocení

0x
Jakou máte wifi, výrobce?
Někteří výrobci pro svůj ovladač wifi rovnou dodávají i vlastní managery pro správu wifi připojení, které nahrazují nativního win správce... kupříkladu Intel. Zkuste nejprve aktualizovat ovladač vaší wifiny v systému ... pokud dochází k samovolnému odpojení ... zkusil bych se také kouknout jestli nebyla vydána nějaká záplata pro BIOS Vašeho NB nebo základní desky ... a zkusil bych flashnout BIOS na novou aktuální verzi.

hodnocení

0x
Podle toho jak to pises tak neni problem v routeru, ale spis v notebooku. Zamer se na ovladace k wifi, pripadne software a zjistit jestli neni novy bios by taky bylo dobre. Muzes taky v dobe vypadku mrknout do prohlizece udalosti, treba bude videt co se tam deje

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]