Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fast stone image viewer

Od: dedabrno® odpovědí: 2 změna:

Dlouho jsem používal na úpravu fotek FastStone image Viewer v. 6.4.

nyní jsem zjistil, že že je nepoužitelný, protože ihned při spuštění hlásí: Updating database file ... , marně hledá a pokud nějaký snímek JPEG odklepnu, tak jej zobrazí jako prázdný čtverec. Stejně se to chová i po nové instalaci v. 7.4.

Přikládám ještě výpis z chybového hlášení:

Děkuji za každou radu.

doplněno 24.12.19 23:09:

Děkuji kolegům.

Problém je již vyřešen: program Adwclener (sice se starou databází) našel a vyčistil celkem 10 malware. Od té doby FASTSTONE běží tak jak má. Jenom malá poznámka: IObit antimalware ani po opakovaných testech předtím nic nenašel ...

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

2x

Najdi si jiný program je jich dost. Proč se trápit.

hodnocení

0x

Zlatý, milovaný program - zapomínám používat Photoshop. Je rychlý, intuitivní ... Požívám verzi 7.4 . Nikdy jsem neměl problém. Zkuste odinstalovat, vyčistit zbytky a znovu nainstalovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]