Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Získat Hearts Free

Od: ish® odpovědí: 1 změna:
Na Microsoft Store jsem se pokusil stáhnout zdarma hru Hearts Free, která byla v minulých verzích Windows jejich součástí, ale do Win 10 je třeba ji v obchodu zdarma objednat. Postupoval jsem dle návodu , ale hra se mi na počítač nestáhla. Při opakovaných pokusech mi server hlásí, že produkt mám již stažený.Kde se stala chyba?

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

olinl
hodnocení

0x

Najdi ho v počítači (v HDD či SSD, pravděpodobně v sekci/souboru HRY) a "spouštěcí" ikonu hry přetahni myší na plochu nebo přidej pravým myšítkem výběrem v nabídce do dolní lišty(připnout na lištu). Program najdeš také tak, že v okénku Search /ikona LUPY napíšeš název Hearts free, mělo by vyskočit umístění na disku/v PC. Jestli je to moc složitě vysvětleno, doladíme nebo někdo poradí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]