Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám problém s Watch Dogs 2, když spustím hru, mám při načítání 3-9 FPS a
uplay mi pošle zprávu, že mám špatnou grafickou kartu. Ale ostatní hry fungují dobře, pár vteřin po spuštění hry hra spadla. Zkoušel sem nainstalovat nové Nvidia ovladače a výsledek byl stejný. (PS nedostanu se ani do hlavního menu hry)
Předem díky za odpověď.
Moje specifikace počítače:
Intel Core i5 4670K 3,4 Ghz
8 GB RAM
GTX 1060 3 GB
Chyba bude jinde to s tou kartou je nesmysl. Nějaké informace? Hlášky? Já tu hru spustil i na Radeon 6670 1 GB VRAM. Sice málo FPS, ale šlo to a stejně bych to nehrál, protože toho hackování už je dost. Stačila jednička.
Abych to napsal víc do podrobna jestli to pomůže tak když spustím hru uvidím logo Ubisoftu atd. ale už v tu dobu mám 3 FPS a v horním pravém rohu uvidím "Zvolený grafický adaptér používá zastaralou verzi ovladače. Chcete-li si hru vychutnat na maximum stáhněte si nejnovější software ze stránek výrobce své grafické karty". Následně mě hra začne přihlašovat, potom se sekne a spadne.
Chápu na startu nemůžeš mít v základních animacích tak málo FPS. Chyba bude jinde, ale kde? To je záhada. Nenapsal jsi jaký máš Windows. Mně to na W7 šlo a lidé hlásí s W10 problem a padání. Na GTX 1060 3GB to musí jít ULTRA 40 FPS.
Protože jsem už rozchodil nepřeberně her a někdy to byl tak malý detail, tak zkus na ikoně to přepnout spouštět jako správce a kdyby nic tak ještě přepni kompatibilitu na W7. Nikdy nevíš a nepíšu to jen tak. I toto jsem musel udělat. Někdy to byl malý problém, ale najít to na netu byla práce. Tak třeba nešla hra jako tobě a já zaboha nevěděl proč. Pak jeden maník napsal, abych stáhnul starý ovladač na mojí grafiku a napsal verzi a světe? Šlo to. Sice to nepochopím toto, ale šlo to a na nový ovladač ne.
tohle jsem dneska už několikrát zkoušel a nešlo to použít ale zkusím to teda cracknout zatím díky
Současnou verzi co máš asi nelze cracknout. Musíš stáhnout celou hru i crackem. Opakuji, že pokud máš hru koupenou není to trestné. Uvidíš co se stane a jestli to zase nepůjde. Předpokládám, že doplňky jako Nvidia PhysX, C++ patřičný a Framework (nevím už co tam bylo všechno) jsi nainstaloval i na tom to může stát. Jediná knihovna dll a nejde to. Direct X máš aktuální?
Ted jsem četl forum z UK, že pod W10 PRO 64 bit to padá. Dostal stejnou radu jako píšu já. Přepni ikonu hry na administrátora a když to padne, tak zkus ještě to přepnout na kompatibilitu W7 na to jsi také neodpovděl. Spustil jsem tak hodně her které bez toho nešly.
nainstaloval bych GeForce Experience , mimochodem možná rok zpět jsem taky musel vrátit ovladač grafiky Nvidia na starší protože na nejnovějším to nešlo , ale to už je dávno teď to běhá na dalších bez problémů .A za mne je tato hra stále jedna z nej.Jo a do win10 bych nešel .
Tomáši nevím už co to bylo za hru, ale dny jsem hledal chybu a pak na nějakém cizím foru radil kluk starý ovladač a napsal dokonce verzi, že to také řešil. Našel jsem ho a šlo to. Nikde to nikdo nepsal a mně se to povedlo najít a spustit. Starý ovladač to chtělo a ten jsem tam nechal tenkrát a šlo všechno normálně.
Wolfmen jasně, ale máš jinou grafiku, ale rozhodně se tato informace hodí i tak. Něco si tam nerozumí.
pro pavel - mne to tenkrát naštěstí napadlo hned s tou starší grafikou protože jsem to měl rozehrané a po aktualizaci ovladače najednou se to nespustilo .
Tak to byla jasná výhoda Tome. Já to nespustil vůbec a docela dlouho hledal po forech a na jednom zahraničním to kluk psal, že má tento problém a vyřešil ho strarým ovladačem. Kdyby tam měl kontakt, tak jsem mu osobně napsal díky. Nikde jinde to nikdo nepsal a možná proto, že to byl specifický problém se stejnou kartou, ale to už nevím jistě. Prostě starý ovladač na grafiku to vyřešil a ten tam zůstal, protože všechno šlo bez problému. Někdy je to fakt zábava. Nešlo mi v životě asi 10 her a z toho jsem 7 rozchodil. Něco málo prostě ne.
vzpomeň co jsi nerozchodil , docela by mne to zajímalo možná nemáme stejný vkus , ale mne se zatím povedlo vše , i když přiznám někdy to stálo třeba celou noc
Tome tak to ti už nepovím, ale možná to bylo slabou praxí a tu získáváš praxí. Také mám tvrdou hlavu a dám do toho vše a nakonec se zadaří. Vím, že asi dvě hry nešly a možná dnes bych si poradil kdo ví. Naštěstí to ale nebyly hry, které bych neoželil. Zrovna tu mám Sniper Ghost Warrior 4 (Contracts) a ten jde jako všechny díly.
Haha já taky dneska zkusil poprvé SGW4 Mám asi 10 her a také už mám věk a moc nehraju. Občas ale ano a vybírám si. Jak mě to nebaví do 5 minut vymazáno i kdyby to bylo graficky sebelepší.
Dying Light vymažu
Fallout 4 vymažu
World War Z vymažu
hry pro malé děti střílet zombie. Days Gone KO. Nic z toho nehraju. Poslední geniální hra byla Ghost Recon Wildlands.
Samé apokalyptické a zombie, asi se někdo zbláznil. Ty z Černobylu také nuda nehrál jsem to. Ted jsem dohrál starého Kane a Lynch 1 a bylo to super, zábava a sranda. Jako GTA SA graficky však je to ze stejné doby.
Tak už ti to jde? Tady mám pro tebe geniální hru na bázi Watch Dogs, ale řekl bych lepší. Jmenuje se DEUS EX a je i druhý díl. Od toho dne jsem pochopil, jak kvalitní hudba může mít vliv na kvalitu hry. Zde máš mojí oblíbenou skladbu a tak je to v průběhu hry stále. Strašně mě mrzelo, když hra skončila. Grafika parádní.
No hmmm... abych to trošku uvedl na pravou míru. Human Revolution je ve skutečnosti už trojka...
První díl s názvem Deus Ex vyšel v roce 2000 a byla to svým způsobem přelomová hra.
Druhý díl s názvem Deus Ex: Invisible War vyšla v roce 2004.
Pak se strašlivě dlouho čekalo, jestli se nepletu, tak původně plánovaná trojka byla zrušena, až jsme se nakonec dočkali a v roce 2011 vyšel Deus Ex: Human Revolution. Děj se odehrává 25 let před prvním dílem. Hra měla takový úspěch, že o rok později vyšel datadisk The Missing Link.
V roce 2013 vyšel Deus Ex: The Fall... ten vyšel původně pro telefony, nicméně o rok později došlo k jeho portu na PC. To možná způsobilo, že nemá až tak pozitivní hodnocení a přiznám se, že tohle je jedinný kousek série, který nemám.
Nu a v roce 2016 vyšel poslední díl Deus Ex: Mankind Divided, který má velmi vysoké hodnocení (možná i vyšší než první díl) a pro našince je zajímavý i tím, že se mimo jiné odehrává i u nás.
Pokud někdo o těchto hrách uvažuje, mohu vřele doporučit (byť jednička s dvojkou dnes už hlavně grafickým zpracováním asi neobstojí). Navíc ještě stále trvá vánoční výprodej na STEAMu, kde je na tyhle hry 85% sleva, takže poslední díl stojí krásných 4.49 euro, případně 8.23 za luxusní edici, která obsahuje i Season pass. Já si asi koupím ten chybějící Fall, protože 1.39 eura je pakatel.
P.S. A pokud vidíte jisté "opisování", tak spíš tvůrci Watch Dogs opisovali od Deus Ex než naopak...
Je to tak, ale ty dvě nepočítám to je o ničem (dnes) a o té druhé 2004 jsem nevěděl o té první ano. Deus Ex Human Revolution je moderní engine a byla to jedna z nejlepších her co jsem hrál včetně úžasné grafiky a hlavně té hudby. Deux Ex Mankind Divided je pokračování ve stejném duchu s ještě náročnější grafikou a je podobná Watch Dogs v jistém smyslu, tak jsem mu jí doporučil a díky za upřesnění.
PS : já vím Praha ovoce zelenina.
Tak Deus Ex The Fall také neznám, tak to je už pátá na pc, ale na to že vyšla až 2013 dva roky po Human Revolution mi nepřijde tak kvalitní, ale podobná je. Možná jí ještě zkusím, až nebude co hrát. Ted vychází jenom zombie, asi se někdo zbláznil. Fallout 4, Dying Light, World War Z, Days Gone a další. To je pro malé děti a pěkná grafika to nezvrátí. Ghost Recon je skvělý např.
Je to proto, že Fall vyšla původně jako hra pro telefony... teprve potom došlo k portu na PC platformu. Musí to být někde znát, vzhledem k tomu, že v telefonech není tak výkonný hardware jako v PC.
Ok díky za informace také nevím vše nejsem Superman. Tak proto to vypadá trošku šedavě proti staršímu Human. Je to podobné, ale přesto graficky jiné. To ale neznamená, že by to nemuselo být dobré ... tak jsem našel srovnávací video Android vs PC a já koukal na tu verzi z Androidu, ta je graficky horší a pc verze je docela ok. Možná si jí dám, protože ten roztržený pytel se zombie je pro děti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.