Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunguje mi stahování z youtube do PC!

Od: dalibor odpovědí: 7 změna:

Dobrý den mám problém se stahováním videí z youtube do svého počítače! Nějak mi přestal fungovat program aTube Catcher. Zkoušel jsem si dát novou aktualizaci tohoto programu na verzi a Tube Catcher 3.8.9625 Studio Suite-DS NET corp.2019 tedy nejnovější verzi a když skopíruji příslušnou url adresu z youtube.com a dám vyjmout a pak vložím do programu ke stažení a dám stáhnout tak mi to sice naskočí ale stahování neproběhne a po chvíli se mi tam zobrazí Error 204 a stahování neproběhne ani při restartu stažení u nové verze a Tube Catcher! V čem může být problém? Co mohu s tím udělat aby tento program fungoval tak jak má? Děkuji za vaši odpověd. S pozdravem Dalibor.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

pavelpavel*
hodnocení

3x

Použij Online video converter a co nepůjde stáhni ve Free Rapid Downloader ten stáhne vše. Jsou i jiné online convertory a dá se stahovat také tak, že z adresy videa na youtube ubereš UBE písmena (tedy yout) a enter a máš nabídku na stahování, ale ne v HD

hodnocení

0x
Vypadá to, že gůgl nechce, abychom si letos pouštěli koledy offline :) Taky mi spousta věcí nejde v newpipe ani v pc v youtube-dl. Předpokládám, že budeme muset jen chvíli počkat na reakci programátorů těch stahovačů.
veronica

Tenhle zatím funguje...

keepvid.pro/...

kepler*
hodnocení

0x

Tube Catcher mi taky nefungoval, jinak můžu doporučit to, co píše pavelpavel. Pokud by ses spokojil se stahováním jen hudby a konverzí do mp3, pak použij https://mujsoubor.cz/mp3-a-audio-nastroje/free-youtube-to-mp3-converter

joudic*
hodnocení

0x

a mate navzdy klid, stahne to i playlist, apod, jen to v pulce vyvoje trochu prekopali, tak si to musite osahat (napr pridavani odkazu je bokem v tabu "Linkgrabber"): jdownloader.org/...

hodnocení

0x

Na problémový Tube Catcher jsem se vykašlal, teď používám 4K Video Downloader a v pohodě.

mark165165
hodnocení

0x

Nejlépe a na všech platformách tuto úlohu odvede youtube-dl https://youtube-dl.org/ (na linuxech ho najdete přímo v katalogu software a tak se bude i sám aktualizovat, na ostatní systémy se dá snadno zdarma stáhnout) , jeho použití je triviální, prostě jej zadáte do příkazového řádku jeho název s jediným argumentem a tím je url adresa youtube videa které má stáhnout. Tento program se aktualizuje velmi rychle kdykoliv se na yotuube něco změní rychle se té změně přizpůsobí což se o jiných rozhodně říci nedá.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma stahování z youtube

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]