Nejste přihlášen/a.
Je možné udělat to, že pokud mám klasický stereo jack konektor (symetrický), kdy na jedné straně je audiovýstupní zařízení (mobil, mp3ojka...) a na druhé bývá reproduktor... Je možné nahradit druhou stranu elektronikou (počítač, mobil), aby nahrával zvuk hrající z prvního výstupu (mobil, mp3 --- )?
PS: je klíčové volit na mobilu Linout namísto Sluchátka?
Bude to nahrávat stereo? Je potřeba aby konektor či zařízení měly 4pinový konektor jack?
Jistě že ne. Jinak do vstupu sluchátek patří sluchátka a line out je do zesilovače. Proč ten soubor prostě nepřekopíruješ do toho telefonu?
slovo soubor jsem nepsal, natož že by by byl někde uložený a mohl bych ho překopírovat, může to být stream v reálném čase, například abych byl konkrétní výstup z rádia nebo kazeťáku. A není to jen nějaký rozmar, že bych se chtěl hádat, ale zdůrazňuji to, že jádrem dotazu je otestování funkčnosti kabelu a potažmo režimu přenosu..
Ano, to by platilo o počítači, který má přímo zástrčku LINE IN. (většinou u stolních PC a nebo u zvukových karet, které toto mají).
Jenže tady jde o obyčejný COMBO konektor, který spíš umí tak výstup na sluchátka nebo Line Out, ale také umí nahrávat zvuk z těch combo sluchátek - ano vím, že přes 4. pin čtyřpinového combo konektoru)
Takže jestli to nějak jde zprovoznit i na těch pinech, co jsou určené pro výstup... (jelikož výstupní kazeťák či mp3 zařízení neví, že to má posílat na pin náležící mikrofonu)
Propojíš zařízení (nevím proč tu nemůže být uvedeno co přesně) které bude hrát kabelem stereo jackem a zapojíš ho do zvukovky do LINE IN ne do mikrofonu. Pak potřebuješ audio program např. často používaný Audacity i když je jich hodně a pak spustíš to zařízení a v programu uvidíš, že hraje. Tak to dáš na začátek a spustíš zvuk a nahrávání v Audacity. Jak přesně to nastavit nevím a chce to pochopitelně vyzkoušet a naučit se to trochu a pak naostro nahrát zvuk třeba z kazety. Dělal jsem to kdysi a už nevím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.